Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenyegetőzik az exem, feljelentsem?
Azonnal rendőrség! Ha vannak ilyen üzenetek, emailek stb. azt tartsd meg, ne töröld ki. Lehet hogy csak nagy a szája, lehet tényleg megtenné, teljesen mindegy.
Aki ilyeneket irogat az NEM NORMÁLIS.
#8 az ilyen idiotakkal nem érdemes vitázni
Szépen le kell sz@rni mit ír aztán megunja hogy nem kap rá reakciót
Szerintem nincs a földön olyan nő aki szoba állna vele azért van így meg keseredve enyhe mentális zavarral is küzd
Össze vissza beszél megkeseredettségeben
Szánalmas az egész ember
N24
AZ mondjuk tényleg elgondolkodtató, hogy 2 év együttélés után mindössze 3 hónap alatt túltette magát a hölgy ezen. Ezek szerint fabatkát sem jelentett neki soha a párja. Azért erről az oldaláról is kicsit érdemes lenne szemlélni a dolgot, mert csak úgy magától nem kattan be senki. Kérdező, biztos olyat tettél, ami miatt jogosan van felháborodva. Nem mondom, hogy az ő módszere jó lenne, de azért saját magában is kereshetné a kérdező a hibát, például nem tudom, kértél-e érte bocsánatot, mert érdemes lenne (lett volna). Most csak a kérdező oldaláról látjuk a dolgot, de azért jó lenne a másik oldal álláspontját is tudni. Nem magától kattan be az ember, csak ha valaki nagyon igazságtalanul bánik vele. Ő valószínű szeretett téged, neked ő meg semmit nem jelentett, ez egyértelmű abból, hogy új párod lett 3 hónap alatt. Kérdező, ez legyen egy lecke neked, hogy ezentúl komolyabban vedd a párkapcsolatot, nehogy a következő pároddal is így járj. Érdemes ezen is elgondolkozni.
Azt sem értem, akik nem tudják a párkapcsolati problémáikat közösen megoldani, miért költöznek össze.
Kérdező, inkább gondold át az egészet, és kérj tőle bocsánatot, azzal lehet, többet érsz el. Attól talán ő is megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!