Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Nekem speciel 2 ev utan ment a felejtes, nekem is 8 honapos kapcsolat volt. 2 ev utan engedtem kozel magamhoz lanyokat. Amikor mondtak annak idejen, “ugyis lesz masik akibe beleszeretsz” hat en majdnem megvertem oket. 😂😅 “hogy en, mast szertni, rajta kivul, na nem mesz innen, mert ma vagy te nem leszel vagy en 😁 aztan jott olyan lany, aki ugy elfeledtette velem a volt baratnom, hogy meg az enlekeim is megkoptak vele kapcsolatban.
Ennek mar bo 6-7 eve. De ha melyek voltak az erzelmeid, akkor tobb ido kell. Nyugi, lesz masik akibe beleszeretsz. 😉 nehezezk ezek a kritikus krizishelyzetek, erosnek kell lenni.
Szia
Én a barátnőmmel 9 hónapig voltam együtt. Elfeledtetni igazán nekem az segített hogy kibeszéltem barátokkal illetve tesómmal valamint a kedvenc bandámtól hallgatok számokat és azok szintén segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!