Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most gyújtsam fel az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most gyújtsam fel az egész lakást?

Figyelt kérdés
Tegnap lett vége az 5 éves kapcsolatomnak. A sráccal mindig nálam találkoztunk, így mindenről eszembe jut. Első tanács szakítás esetén, hogy tüntessük el a rá emlékeztető tárgyakat. De így mégis hogy? Vágjam darabokra a konyhapultot ahol mindig együtt főztünk? Dobjam ki a kádat? A közösen ültetett növények amiket folyamatosan gondozok? Nagyon fáj itt lenni.

#nehézség #szakítás #hogy éljem túl
2018. júl. 13. 16:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Mindenképpen veszek hosszú ujjút... Kitudja hova fognak vinni az ufók ha jönnek, lehet hideg lesz. Na meg akkor fogok egy törölközőt is.

Ezen most mosolyogtam picit. Köszi :)

2018. júl. 13. 16:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Fogkefét ne felejtsd el, mond, hogy várjanak kicsit míg összepakolsz.

Ja és egy selfit csinál velük, és küld el! valami hasonlót:

[link]

2018. júl. 13. 16:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Mindenképpen! Alig várom, hogy este legyen.
2018. júl. 13. 16:52
 14/21 anonim ***** válasza:
És ha találkozol velük kérdezd már meg légyszíves, hogy nincs e időgépük. Szükségem lenne rá.
2018. júl. 13. 16:54
 15/21 A kérdező kommentje:

Kapásból azt akartam írni, hogy nekem is szükségem lenne rá, hogy visszamenjek 5 évet és ne ismerkedjünk meg, de ez baromság, mert sok szép emlékem van. Inkább előre mennék pár hónapot és a fájdalmat itt hagynám. :(

Neked minek kell időgép?

2018. júl. 13. 16:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Alaposan takaríts ki, fess át, akár csak egy falrészletet is, az is ad egy újdonságérzést, vagy csak tegyél fel egy csík tapétát. Új képel, új kiegészítők, új párna stbstb. Új függöny. Csomó mindenen tudsz változtatni anélkül, hogy gyújtogatnál.
2018. júl. 13. 17:01
 17/21 anonim ***** válasza:

nekem azért kell az időgép mert csak 1-1 napra szeretnék visszamenni amit át akarok élni újra. Azon kívül pedig van akit kihagynék az életemből.

És nem utolsó sorban a lottó 5-ös számai miatt.

2018. júl. 13. 17:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak csinálj egy kis vérfrissítést és dekoráld ki a házat, rendezd át, fesd át, vegyél képeket, párnákat, szőnyeget. Akár költözz át másik szobába és ami a legfontosabb: utazz el ha megteheted akár vízpartra vagy barátokhoz vagy fapados járattal pár nap külföld. Akárhogy is gyorsan írd felül egy jó emlékkel vagy új ingerekkel. Új fejezeted kezdődik, ehhez viszont nem szabad leragadnod az önsajnálatban mert tovább tart a folyamat.
2018. júl. 13. 17:17
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az ötleteket Mindenkinek!

Egy festés sosem árthat. :) Meg pár új tárgy a lakásban.

2018. júl. 13. 17:21
 20/21 anonim ***** válasza:
szia nézz a tvben vígjátékokat én ha szomorú vagyok ezt csinálom.
2018. júl. 13. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!