Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a legjobb döntés?
Az a helyzet, hogy barátommal (1 éve vagyunk együtt) ma reggel nagyon összevesztünk.
Miután elment, írtam neki egy bocsánatkéro üzenetet, amire azóta sem reagált.
Írjak neki még egyszer? Vagy várjak, hagyjak neki még idot? És ha igen, mennyit?
Még tegnap mondta lefekvés elott, hogy holnap neki 10re haza kell mennie. Reggel már 9 elott, tiszta ideg volt, azonnal farmert vett fel, pakolt össze. Nem értettem, o meg nem beszélt hozzám, csak annyit hogy neki dolga van. Aztán szépen lehülyézett engem. Én meg kifakadtam, elhordtuk egymást mindennek. Próbáltam rávenni, hogy legalább 2 percet maradjon, beszéljük meg. De nem. Én meg sajnos a veszekedés hevében elküldtem a k..anyj.-ba.
Ezek után fellökött (lett egy lila foltom) es hazament.
Azóta semmi.
Az anyázás tényleg durva volt, azért kérj bocsánatot, aztán ennyi. Várd meg, hogy lehiggadjon, és jelentkezzen. Abban hogy idáig fajult ez a veszekedés neki is nagy része volt. Úgyhogy a bocsánatkérés neked is jár.
Majd előbb utóbb jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!