Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik kapcsolatbol a masikba futni?
Az én életemben is volt olyan, hogy amint vége lett a kapcsolatnak, mentem egy másik lányhoz, de nem működött, pont azért, mert nem dolgoztam még fel a szakítást. De exek is csináltak ilyet, 1-2 hónapnál tovább nem ment.
Nem ismerek olyat, aki egyből összeállt mással a szakítás után és élik az életüket már hosszú évek óta.
Ha tudatosan csinálja semmi értelme..aki egyik kapcsolatból a másikba menekül, velemenyem szerint kapcsolat függő, es gyenge ember mert képtelen egyedül élni.
Arrol nem beszelve, hogy onzo is mivel nem erdekli hogy massal szorakozik..csak azert van vele egyutt h o ne legyen egyedul..de mind ez hiaba mert amig nem szerelembol..szeretetbol van egyutt valakivel addig ez csak egy ördögi kör..mert egyik kapcsolata se lesz kielégítő számára..az megint mas ha valako benne vagy egy, mar nem működő kapcsolatban, es mellette tálalja mrg a szerelmet..es ugy vág bele egy másik kapcsolatba! Remélem tudtam segíteni: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!