Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehető könnyűvé egy szakítás?
Próbáltam pótlékot keresni, hát nem ment. Egyedül érzem magam durván. Mit lehet tenni?
25/F
Elgyászolni a kapcsolatot. Adj időt magadnak, légy türelmes.Minden rendbe fog jönni.
A pótlék, új ember sosem megoldás.
Nekem az tette könnyűvé, hogy elhordott mindennek, hogy milyen szar vagyok. Utána meg kinevettem, hogy ki akar békülni. Úgy kiábrándultam, hogy simán tudtam utána randizni 2-3 héttel. És nem úgy, hogy pótlék. Komoly kapcsolat lett belőle.
Pedig mondják, hogy a csúnya szakítás nem jó. Nekem pont ez segített, hogy kimutatta, milyen valójában, pedig 2 évig együtt voltunk.
Sportolj és járd a világot. 25 évesen elmhetsz már külföldre akár dolgozni akár turistaként. Nincs annál jobb.
és hagyd ott a gusztustalan közeget, ami tönkre tesz mert bele fogsz őrülni.
én egy gusztustalan városban lakom. Ez mosonmagyaróvár. Itt már mindenki volt mindenkivel, a nők nagy része egy hulladék, vagy egy két filléres lotyó. Volt két barátnőm, aki félre lépett, én meg összecsomagoltam azt elmentem külföldre. Néha hazatérek és már csak röhögök ezen a sok sikertelen boldogtalan lecsúszott emberen, akik próbálják ellensúlyozni a nyomorukat némi pénzzel, kocsival, telefonnal, jó öltözködéssel stb.
a mai társadalomban az emberek lelke üres, felváltotta a pénz és a fogyasztás.
ne gondolkozz hanem menj!!
mert bele fogsz őrülni...
Totális ignorálás és.tiltás. halottnak kell tekintened őt. Csak így mehet végbe a gyász folyamata.
Ezalatt pedig mehet a figyelemelterelés. Akár pótlékkal, de ott a tanulás hobbi munka stbstb. Sport nagyon jó a felszabaduló boldogsághormonok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!