Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibékülünk párommal melyik jobb, új lappal folytatni vagy átelemezni a történteket együtt?
Pár hete összevesztünk és el is jöttem tőle, mert úgy gondoltam betelt a pohár. A veszekedés már a jéghegy csúcsa volt. Úgy gondoltam nem tűrök tovább, sokat megbántott, egyre gyakrabban veszekedtünk. Így, hogy most eltelt egy kis idő sokat gondolkodtam, úgy gondolom vannak minden embernek hibái, senki sem tökéletes, azt gondolom ér annyit a dolog, hogy még egy esélyt adjunk a kapcsolatunknak.
Hasznos elemezni a történteket vele vagy inkább zárni a volt veszekedéseket és "új lappal" újrakezdeni?
Átelemezni.
Valamin csak összevesztetek, és nem árt tisztázni a dolgokat. Ha csak simán, "új lappal" mentek bele, akkor megint előjön a vita.
"sokat megbántott, egyre gyakrabban veszekedtünk" =/= "senki sem tökéletes"
A "senki sem tökéletes" valami olyat jelent, hogy mondjuk van egy kis fölösleg rajta, vagy szeret lustálkodni, vagy felhajtva hagyja a vécé ülőkéjét, vagy elfelejt tejet venni. Az egyre több veszekedés meg azt jelenti, hogy köztetek valami nem működik megfelelően. Ha úgy döntöttetek, hogy újra megpróbáljátok, akkor meg kéne találni, hogy mi a gondok forrása, és nem szőnyeg alá söpörni a problémát, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!