Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom hogy mit csinàljak?
Hogy éltél együtt 18 évesen 3 évet egy lánnyal?
„szó nélkül hazament és azt mondta hogy szeret”
Azt nem mondta, hogy akkor miért ment haza?
Természetes, hogy ilyenkor rosszul érzed magad, szomorú vagy. Tudom, hogy klisésen hangzik, de idővel tényleg jobb lesz. Lehet, hogy segítene, ha meg tudnád vele beszélni normálisan, hogy miért szakított.
Hát haver, sajnálom, de most kapsz egy büdös nagy pofont az élettől. Én ugyanezen keresztül mentem év elején, és csak pár évvel vagyok idősebb nálad. Mocsok rossz érzés...
A lányt hagyd a fenébe. Mit szeretnél egy olyan embertől, aki így otthagy a szarban? Idővel találsz úgyis jobbat. Én temetés után 2 héttel osztottam ki nagyon amiért ebben a szituációban otthagyott, nem vagyok büszke rá, de muszáj volt. Töltsd az apukáddal az időt, ez a legtöbb amit tehetsz most. Kitartás!
Mégis hogy éltetek együtt? Nálatok lakott? Mert ha igen és közben beteg lett apád megértem ha hazaköltözött.
A rák nem sétagalopp s gondolom nem akarta terhelni a családod most, még nem vagytok elköteleződve s fiatalok is vagytok, hogy csak úgy bevállaljon egy ilyen közdelem végignézését amit senki se akarna pláne nem 18 évesen.
De az is lehet te csináltál valamit vagy viselkedtél úgy, hogy inkább hagy neked lehetőséget agyalni.
Vagy náluk van valami amiért hazament?
Ti nem beszélgettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!