Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ha küldök neki egy hiányzol üzenetet?
Istenem ezek a pasik... :D
Az én exem két hónap után írt rám és hosszasan ecsetelte mennyire sajnálja ami történt és ha lehetne jóvátenné, az ő hibája minden, stb.
Közbe belefutott pár csipkelődő, flörtölő hangvételű megjegyzésbe is és mondta, hogy döntsem el mit akarok tőle és majd írjak, addig meg ő is gondolkodik.
Aztán az egész napos beszélgetés végén, azt mondta, hogy ő igazából nem azért írt, hogy visszajöjjön, nem biztos, hogy menne neki újra.
Szerintem még ők sem tudják mit akarnak...
A te exedet sem értem, nem tudom megfejteni mi lehet a fejükben. :/
Nekem tegnap megint írt...
Megint érdeklődött, hogy mi a helyzet velem. Nem tudom mire számított, hogy majd beszámolok neki mintha minden rendben lenne.
Lehet velem van a baj, de nekem ez a szakítás utáni "úgy csinálok mintha nem történt volna semmi" dolog nem működik. Pláne hogy nem volt szép szakítás és a múltkor is félreértésekbe keveredtünk.
Ezt meg is mondtam neki, kicsit ridegen de világosan közöltem vele, hogy szakított, nem fogok bájologni vele.
Erre meg megsértődött. :D
Na most aztán tényleg nem tudom mit kéne tennem vagy gondolnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!