Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel a szakítást?
Lényeg annyi,hogy majdnem 2,5 évet voltam távkapcsolatba egy lánnyal mind a kettőnknek 1. kapcsolat volt (most 18 évesek vagyunk mindketten)majdnem 2 hónapja,hogy leírta vége mert még élni szeretne és a bulikba jobban érzi magát most mint velem, nem szerettem volna találkozni mert még így is elég rossz állapotba kerültem pszichologust is megjártam azóta tényleg nagyon jó kapcsolatunk volt mindent megbeszéltünk legjbob barátok is voltunk minden nap skype órákon át és messenger egész nap.
Sajnos nem tudom feldolgozni hogy nincs többé járok mostanába bulizni azokra a pár órákra oké de nem tudnék lányokkal ismerkedni meg semmit tenni velük nagyon hiányzik és az fáj a legjobban hogy más fiúé lesz és féltem hogy át fogják verni vagy csak arra kell a fiúknak,hogy tudnék tovább lépni? Mindenhonnan letiltottam csak a telefonszáma van meg ott se válaszoltam neki amikor írt névnapomra mert elsírtam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!