Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnék túllépni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék túllépni ha egy munkahelyen dolgozunk?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja vége egy 3 éves kapcsolatnak. Pechemre egy helyen melózunk, és megint rám tört, hogy soha nem leszek túl rajta. Akárhányszor elhatároztam magam, ideig óráig ment, de meglátom vagy hallok róla, és kész. Föleg ha látom más növel haverkodni.

Kezdek beletörödni, hogy képtelen vagyok túl lépni rajta.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2018. ápr. 20. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Keress mást.
2018. ápr. 20. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Válts munkahelyet. Amúgy meg házi nyúlra nem lövünk, nem véletlenül.
2018. ápr. 20. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress mást
2018. ápr. 20. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
3%
Feküdj le a főnökkel.
2018. ápr. 20. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

"Válts munkahelyet. Amúgy meg házi nyúlra nem lövünk, nem véletlenül."

Ezt a baromságot! Én is egy helyen dolgozom az exemmel, nemrég lett vége, minden órában látom és pont hidegen hagy a k.cs.g k.rv.ja!

2018. ápr. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!