Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt mar úgy, hogy szakítás után rájöttel, hiányzik az exed?
Elhagytam egy éve a párom, egy másik férfiert, ő szeretett meg engem 9 év után is, de miután megcsaltam(és o megbocsátotta) mar nem lett jo a kapcsolatunk, kihűlt. De mióta van párja, folyton nézem őket a facen, minden heten, de van h napi többször megnézem az exem, nem tudom abba hagyni. A születésnapomra sem irt mar, mióta párja van, nem is keres. És ilyenkor rájövök, hogy milyen jo is volt hozzam, és hogy nekem nem volt elég mar amit adott, mert másra vágytam, amit az új pasi kecsegtetett... azóta is egy pár vagyunk, de nem tudom kiverni a fejemből az exem. Lehet csak irigylem amiért ilyen boldog? Akkor talán en nem vagyok igazán boldog?!
Ereztetek mar valaha ilyet?
Nem vagy igazán szerelmes a mostaniba, rajta még nem vagy túl.
Ez egyszerre minden kérdésedre vasz.
Nagyon nehéz volt a szakítás de megtettem, nem voltam boldog a végén, persze a megcsalas után mit is várhattam volna, nem tettem en sem eleget érte, pedig sosem bántott, nagyon jo volt hozzam. Az elején ráfogtam az egészet, nehéz beismerni hogy en is hibás vagyok. Aztán mikor lett ez a csaj teljesen kiakadtam, féltékeny lettem mert látom hogy boldogok és mennek minden hova...
Lehet hogy menekültem ebbe az új kapcsolatba, mert az elején minden olyan jo volt, de most folyton öt nézegetem! Reggel és délután és este is... dehát en hagytam el!! Nem ertem mi van velem...
Mástól várod a boldogságágod ezért léptél mert ott boldog voltál.
Aztán ez is lapos lett, laposabb mint amilyen az volt.
Szeretnél boldog lenni, keresed a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!