Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ma a várható párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ma a várható párkapcsolati időtartam, ha egy 20 éves nő és egy 25 éves férfi összejönnek?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 15. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt senki sem fogja neked pontosan megmondani.Minden kapcsolat más.

Manapság már 2 évre is azt mondják, hogy nem kevés idő.Az én fiatalkoromban ez kb.1 hónapnak számított.

De a mostanában kötött házasságok többségének nem jósolok sok időt.Zéró tisztelet, kitartás, hűség az emberekben.Fogyasztói társadalomban élünk, bagatell dolgok miatt sokan szakítanak.És itt nem a megcsalásra gondolok, az nálam is válóok volt, és mindig is az lenne, ha még próbálkoznék kapcsolatot teremteni, de ez már nem történik meg soha.

2018. ápr. 15. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy adat a statisztikához:

14 évesen a gimnáziumban ismertem meg a feleségemet, aki osztálytársam volt. 15 évesen összejöttünk, ő volt az első "csajom". Azóta együtt vagyunk. Mai napig a legjobb csajnak látom. Ennek már 37 éve.

2018. ápr. 15. 22:24
 13/19 A kérdező kommentje:
1 embert ismerek csak, aki még mindig azzal van együtt, akivel gimnáziumban volt.
2018. ápr. 15. 22:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Na ez akkor már kettő :)

És én ismerek még egy ilyen párt.

2018. ápr. 15. 23:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság a legtöbb párkapcsolat olyan 2-5 évig tart. De ez nem jelenti, hogy veletek is ez lesz. Lehet, hogy már egy hét után megcsal a párod és szakítotok. Lehet, hogy egy év után valamelyikőtök meghal. Az is lehet, hogy együtt élitek le az életeteket. Csak rajtatok és a sorson múlik.
2018. ápr. 16. 07:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatok előre leírható dinamikája alapján, ilyen korban 2-4 év. A párkapcsolatok menete általában fix viszont mivel az érzelmi intelligencia csak 30 felett alakul ki teljesen, így általában az utolsó előtti, leválós szakaszban sokan elvéreznek (de elég csak itt végignézni a párkapcsolati problémás kérdéseket - kb csak erről a szakaszról szólnak)
2018. ápr. 16. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs erre statisztika és persze nagy kérdés, hogy ha lenne, hol húznád meg a párkapcsolat határát. Amikor bemutatod a szülőket? A barátokat? Amikor szexeltek? Amikor van nála fogkeféd? Amikor kimondjátok?

Én valószínűleg ott húznám meg a határt azt ajánlanám definíciós segítségnek, hogy heti legalább 15 éber órát együtt töltötök, volt már szex legalább háromszor, ismersz pár ember a rajtad kívüli életéből.

Szerintem a statisztika valami hosszan elnyúló haranggörbét mutatna. Van egy csomó ember, aki 3-18 hónap között szakít és akkor ezek után hirtelen esés van, aztán hosszan elnyúló, lassú csökkenés a statisztikában.

Tehát az átlag gondolom beáll 16 hónap körül, a módusz 9 hónap körül, a medián meg valami 3-4 év körül.

Elég korrekt volt a becslésem? :-)

2018. ápr. 17. 10:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján információ alapján szerinted ki tud erre értelmes választ adni?
2018. ápr. 20. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:
23/28voltunk 13 hónap. Ha úgy nézzük 3 évvel érettebbek voltunk mint ti. Akkor nektek kevesebb.
2018. aug. 27. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!