Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ma a várható párkapcsolati időtartam, ha egy 20 éves nő és egy 25 éves férfi összejönnek?
Ezt senki sem fogja neked pontosan megmondani.Minden kapcsolat más.
Manapság már 2 évre is azt mondják, hogy nem kevés idő.Az én fiatalkoromban ez kb.1 hónapnak számított.
De a mostanában kötött házasságok többségének nem jósolok sok időt.Zéró tisztelet, kitartás, hűség az emberekben.Fogyasztói társadalomban élünk, bagatell dolgok miatt sokan szakítanak.És itt nem a megcsalásra gondolok, az nálam is válóok volt, és mindig is az lenne, ha még próbálkoznék kapcsolatot teremteni, de ez már nem történik meg soha.
Egy adat a statisztikához:
14 évesen a gimnáziumban ismertem meg a feleségemet, aki osztálytársam volt. 15 évesen összejöttünk, ő volt az első "csajom". Azóta együtt vagyunk. Mai napig a legjobb csajnak látom. Ennek már 37 éve.
Na ez akkor már kettő :)
És én ismerek még egy ilyen párt.
Szerintem nincs erre statisztika és persze nagy kérdés, hogy ha lenne, hol húznád meg a párkapcsolat határát. Amikor bemutatod a szülőket? A barátokat? Amikor szexeltek? Amikor van nála fogkeféd? Amikor kimondjátok?
Én valószínűleg ott húznám meg a határt azt ajánlanám definíciós segítségnek, hogy heti legalább 15 éber órát együtt töltötök, volt már szex legalább háromszor, ismersz pár ember a rajtad kívüli életéből.
Szerintem a statisztika valami hosszan elnyúló haranggörbét mutatna. Van egy csomó ember, aki 3-18 hónap között szakít és akkor ezek után hirtelen esés van, aztán hosszan elnyúló, lassú csökkenés a statisztikában.
Tehát az átlag gondolom beáll 16 hónap körül, a módusz 9 hónap körül, a medián meg valami 3-4 év körül.
Elég korrekt volt a becslésem? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!