Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz mar megint normalis eletem, miert mindig en szivok a vegen?
Idő kell ehez, főleg ha szereted még...
Építs fel egy saját életet, és idővel rádtalál majd a szerelem újra.
Itt mindenki azt fogja neked tanacsolni, hogy az ido majd segit, es lepj tovabb.
Szoval a szokasos duma, mintha az olyan egyszeru lenne, mintha az ido gyorsabban telne..
Segitek, az ido lassan telik, a fajdalom meg.... Neha azt erzed minden jo, jobb neked igy, aztan meg beled mar ujra es annyira faj, hogy a szived kiszakad..
Irni fogjak majd, hogy menj, sportolj, legyel a baratokkal stb...
Persze mit is irhatnanak?
A fajdalom elol nem tudsz elmenekulni, meg kell elni ezt is.. Mast ugysem tehetsz!
Ugy van ahogy a harmas is irja.
Csupa sablon...de ez van ilyenkor.
Megfigyeltem magamon, hogy kepes vagyok elfogadni a maganyt es a fajdalmat, de ez a ket dolog olyan mint a drog, fuggove tesz es ugy mint az alkohol, nyomorba dont. Elhiszed es tudatositod magadban, hogy egy eletkeptelen senki vagy, befordulsz es “megkattansz”. Erre figyelni kell majd, hogy majd ha tul leszel a dolgon, legyen cel, legyen egy pont amit szemelott tartasz, hogy ugymond, “maradj az uton”.
5: nekem ez volt az elso kerdesem ezzel a temaval kapcsolatban.
Tobbieknek koszonom a tanacsokat,megfogadom!
Szedj össze egy másik nőt. Egyébként AWALT (All Women Are Like That). Angolul ezt Brach swinging-nek nevezik, amikor egy barátnő véget vet a kapcsolatnak, és rögtön talál magának újat. Már jóval azelőtt eldöntötte, hogy visszamegy az exéhez, mielőtt szakított volna veled. Ez van.
Fejleszd magad, építsd a szociális bázisodat, eddz, legyen karriered, és tanulj szexuális technikákat. Így rengeteg csajt fel tudnál szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!