Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőmnek, tavaly decemberben volt egy munkahelyi bulija ahova csak az ott dolgozók mehettek el. A nővérével együtt dolgozik ott. Így a volt barátnőm édesapja vitt ki minket kocsival. Kérdőjel?
Elbúcsúztunk. A szerelmes maszlagok meg minden. Az ég világon minden rendben volt, én pedig mentem haza.Aztán másnap, mintha teljesen kicserélték volna. Már nem az a lány volt aki elbúcsúzott tőlem a kocsiban. És bármit csináltam mindennel csak a baja volt. Elmentem hozzá egy olyan hét múlva hogy mégis mi a baj. De arra se volt képes hogy megcsókoljon. Hozzámbújjon éjszaka. Megöleljen. vagy köszönjön ha elmentem hozzá. Csak feküdt az ágyon és nem csinált semmit. Oda lökött egy "Szia"-t de ennyi. A szüleivel is úgy beszélt mint a kutyával. És ez másnap sem változott. Úgyhogy összecsomagoltam és hazajöttem. 20/F
Ennek már három hónapja, de tudni akarom ,hogy mi történt. Vagy ha nem is száz százalék biztosan de szeretnék egy pontot találni ebben az egészben amiből kitudok indulni. Vagy tudok belőle tanulni. Mert ok nélkül nem változik meg így egy ember.
Mi történhetett azon az éjszakán?
Vagy megcsalt, vagy látott valamit, vagy mondtak neki valamit, ami miatt szabadulni akart tőled.
Te ismerted jól, ha sosem kételkedtél a hűségében, akkor az utolsó kettő közül lehet valamelyik.
Én is átéltem már olyat, hogy egy pillanat alatt átértékeltem az életem. Mikor anyám felhívta az exét, hogy oldjon meg helyette valamit, amit amúgy ő is meg tudna oldani, de fél. Akkor ráeszméltem, hogy én is ezt csináltam, azóta sosem kérek segítséget, csak, ha sokadik próbálkozásra sem megy valami. Rájöttem, hogy az akkori barátom is ilyen elintézem helyetted, majd én jobban tudom típus volt. Elkezdtem figyelni a dolgait, kevesebb dologban hagytam dönteni helyettem. Kiállhatatlan lettem a számára, hisztis, akaratos, nekem semmi sem jó, meg ilyesmi. Pillanatok alatt megutáltam.
Nálatok is valami ilyesmi lehetett. Egy lappangó dolog, amire csak most eszmélt rá a barátnőd, ami korabban teljesen megfelelt neki, de már nem akarja.
Ettől te nem vagy rosszabb, csak már nem arra vágyik, amit nyújtani tudsz.
Teljesen rendben van, hogy fáj.
Az nincs, hogy azt hitted, ha benyelsz dolgokat kizárólagos jogot élvezel rá. Ha ezt megtudtam volna valamelyik páromról, pillanatok alatt dobtam volna.
Az emberek változnak, gondolom ez nem újdonság. Van, hogy hosszú folyamat kell hozzá, máskor elég egy perc, valami megrázó mélyenszántó ébresztő gondolattal vagy tettel. Nálatok az utóbbi lehetett, van ilyen. Ettől még szerethetett teljesen tegnap, de olyan dolog törtènt vele az este folyamán, hogy az érzés elmúlt. Még adott magának pár napot a leírás alapján, de az már csak vergődés volt. Ha nem szeretett, jól tette, hogy szakított, nem?
Sajnálom, majd találsz más, biztos te sem akarnád, hogy úgy legyen veled, hogy nem vágyik rád.
Ha kidobnak haver, akkor nem csináltál mindent jól. Lenyeled neki a hülyeségeit és csodálkozol, hogy ő nem sírva-hálálkodva borul eléd emiatt? Ugyan már. az ilyennel pont azt mutatod neki magadról, hogy első szavára ugró papucs vagy, nem baj, ha megtapos, ugyanúgy ugrasz aztán.
Vagy megcsalt vagy már rég kiszeretett belőled, de próbálta magát győzködni, hogy nem így van.
Ja és ha nekem tolna be egy ilyen dumát a párom, hogy "Azt hittem, hogy azok a dolgok amiket lenyeltem neki, "bebiztosítja" ezt az egész kapcsolatot.", ott helyben vágnám ki, mint macskát szarni. Egy párkapcsolat nem ezen alapul, kőkeményen el vagy tájolva haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!