Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Elhagynátok egy jó nőt egy még nála is sokkal jobb nőért?
attól függ mit értesz "jobb" alatt...
ha kedvesebb, figyelmesebb, jobban ki lehet vele jönni, akkor: EL!!!!!!!
Ha valakit szeretek és boldog vagyok vele, nem hagyom el senkiért.
Ha nem jövünk ki, akkor eleve szakítok, ha pedig adódik valaki más, főleg.
miért? melyik kedvesebb??????????
biztos hogy bőrszín függő? :DDDDD
a pasid helyett viszont senki sem tud nyilatkozni, de most komolyan, szerinted csak férni és nő, fekete és fehér létezik? most már sejtem miért néz másfelé...
Számomra a jó nő definíciója az az, hogy a felszínes tulajdonságain felül (vonzódom hozzá, tetszik külsőre) a belső tulajdonságai miatt imádom (ez fontosabb), az nekem a jó nő és ezért nekem a LEGJOBB nő, tehát nincs nála jobb számomra. Ergo...
ÉS EZÉRT SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM HAGYNÁM EL MÁS MIATT! :)
#hundredpercentidealist #givemeredhandidontcare :)
F39
"Kedves férfiak! Elhagynátok egy jó nőt egy még nála is sokkal jobb nőért?"
"Nektek minden fekete vagy fehér?"
A kérdésed ami fekete vagy fehér :D
Számomra nincs jó és még jobb nő.
Van az, akit szeretek. Őt meg nem hagynám el más nőért. Nézhet ki bár hogy a másik, ha nics szetetet. Akkor, csak egy szexrtárgy
"Nektek minden fekete vagy fehér?"
Ha neked is állandóan döntened kellene - magad és egyes nők helyett is, akik nem szeretnek dönteni - akkor te is próbálnál egyszerűsíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!