Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon el szúrtam a pasimmal ennyit jelentettem neki?
Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottam vele nem is kerestem mert sokszor meg bántott.Azt akartam hogy le essen neki a tantusz és változzon jó irányba. 1,5 hónapig tepert utánam (2 hónapnál akartam ki békülni) de ma bejelőlte magát egy csajjal hogy kapcsolatban és meg változtatta a profil képét ahol csókolóznak.2018. febr. 14. 15:02
21/24 anonim válasza:
Na mi az, visszanyalt a fagyi? :D Ha 28 évesen úgy viselkedsz, mint egy 16 éves, ne csodálkozz. Egy pillanatig nem tudlak sajnálni. Legközelebb kommunikálj ahelyett, hogy várod, hogy " leessen neki a tantusz", ugyanis senki nem gondolatolvasó. Le merem fogadni egyébként, hogy egyszer nem ültél le vele, hogy megbeszéld a problémát, csak hisztiztél és bevágtad a durcit minden alkalommal.
22/24 anonim válasza:
Ha valakivel szakítasz, akkor az annyit tesz, hogy eleresztitek egymás kezét, nincs több lelkizés és játszmázás, hanem vége.
Nekem anno az egyik partnerem időt kért, hogy átgondolja a kapcsoltunkat a nyári szünet előtt. Türelmes voltam, 2 hétig nem találkoztunk, arra kért ne keressem, majd ő jelentkezik, ha tisztázta a gondolatait. 2 hét után egy bulin megismertem az utódot és amikor csörgött a telefon teljesen nyugodt lelkiismeret mellett csak annyit közöltem, hogy vigyázzon magára.
Fogadd el a helyzetet és lépjél tovább. HA egyszer kiraktad a szűrét, akkor valószínűleg nem ő volt az igazi számodra, csak szeretted volna kicsit megváltoztatni, megnevelni. Olyan sok Nő beleesik ebbe a hibába....
23/24 anonim válasza:
De, éretlen kislány vagy, de ezt megérdemelted ;)
24/24 anonim válasza:
Ő kapart,te meg játszmáztál,mégis mit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!