Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg ennyire?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy sráccal, elég jól kijödtünk, nagyon egyhullámhosszon voltunk az első perctől fogva, de ez inkább barátság volt, mint kapcsolat így megbeszéltük, hogy szakítunk, de jóban maradunk. Rá 1 hónapra összejött egy lánnyal, még találkoztunk is, mesélt róla, aztán utána hirtelen letiltott mindenhol. Pár napja összefutottunk, kérdeztem mivan vele és elkezdte mondani, hogy ez a lány az élete szerelme és a nyomomba sem érhet, velem csak szórakozott és tetszett neki, hogy ilyen naív vagyok, hogy mindent elhiszek neki. Előtte ő volt aki nem akart szakítani, merthogy ilyen érzéseket senki nem váltott ki belőle. Megértem, ha szerelmes, de attól miét kell így viselekedni? Ezt nem értem.
23/L 27/F
2018. febr. 11. 15:52
1/4 anonim válasza:
Mert egy sekkfej Vagy mégsem boldog és ezért másba rugdos hátha ettőll jobb lesz neki. Ne bánkódj kislány ha más nem, ez tuti kijózanított. Nevetve sétálhatsz tovább mert tudhatod hogy egy igen szerencsétlen hülyétől szabadultál meg. Ha most talán nem is, de Később rájössz milyen szerencse ez ;)
2/4 anonim válasza:
Mert te hoztad fel hogy maradjatok baratok o meg mi mast tudott volna tenni ha azt mondja nem akkor meg ennyire sem maradsz meg neki. Most talalt egy lanyt aki ket karommal ragaszkodik hozza ,mig te lepattintottad es megkonnyebult nem kell a te arnyekodban arra varnia hogy egyszer szeretni tud mint ferfit. Csunya volt tole picit de szerette volna hogy erezd milyen az amikor nem lehetsz mar elso egy ember szemeben . Keplet megoldva!
3/4 anonim válasza:
Na várjunk csak "ez inkább barátság volt, mint kapcsolat". El kellett volna dönteni, hogy konkrétan mit akartok egymástól. Most biztosan nagyon szarul érezheted magad. A srác bebizonyította, hogy az érzelmi intelligencia szintje 0 és hogy egy igazi tahó. A szakításotok miatt ilyen, valószínűleg sértettnek érzi magát, ezért teszi. Szerintem ne fuss utána, ez a legrosszabb, amit tehetsz. Hagyd most őt egyelőre szerintem. Ha összefuttok és megint kezdni, te maradj nyugodt, olyan, amilyen szoktál lenni és ne vedd fel, ha ilyeneket mond, ne vágj vissza. Lényeg, hogy bármit is mond, téged ne tudjon kibillenteni a nyugalmadból.
4/4 anonim válasza:
Billentsen csak ki. Van hogy nem kellenek szavak sem hozza. A nema csend rosszabb ugy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!