Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha igazán szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha igazán szeret akor nem hagy el emiatt?

Figyelt kérdés
Sokmindent elrontottam nagyon elvoltam keseredve mert februárban elviszi a szülői házat a bank ezért párszor mondtam a barátnőmnek hogy ha ugy gondolja legyen boldog mással mert nem tudóm hogy mi lesz velem hova megyek lakni.Ö nálam jóval fiatalabb és nem akartam magamal húzni a bajba.Aztán egyszer csak azt mondta már nem szeret.És másnap elment randizni mással már együtt is laknak.Anyi volt a válasza te mondtad hogy legyek boldog mással.Én hiába mondtam neki hogy mindennél jobban szeretem már nem érdekelte.De nem ült le velem soha megbeszélni a problémákat.Tudom nem kellett volna mondanom neki ezeket a dolgokat.De azt hittem nem hagy el mindig azt mondta még senkit nem szeretett igy mint engem.De hamar túl tette magát rajtam.Azóta se keresett hogy mi lehet velem ez már 3 hónapja volt.
2018. febr. 4. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De mire fel mondtad neki ezeket? Valami oka csak volt?! Nem hallgatott meg, nem volt tarsad a bajban? Ne band ha nem erti meg. Foleg ha meg fiatal teljesen sajnos el sem varhato, mert nem erti mi van veled.
2018. febr. 4. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt szerintem o felreertelmezte a szoveged: ugy vette,h kirugtad. Buszkesegbol nem akarta megbeszelni es osszeallt vkivel,aki pont az utjaba akadt.

N/35

2018. febr. 4. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a szülői ház elvesztésének az oka a miértje annak,hogy elhagyott a párod és nem az,hogy elküldted.

Nem ránk tartozik, de hibás voltál abban (ezt írtad),hogy elvesztetted a tetőt a fejed fölül és nincs hová menned.

Most hol élsz?Megoldódott valamennyire ez a helyzet?

2018. febr. 4. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"De nem ült le velem soha megbeszélni a problémákat."

Miért, te leültél vele megbeszélni a problémákat? Nem. Helyette inkább gyakorlatilag szakítottál vele.

2018. febr. 4. 15:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Már mindegy én most megyek albiba.Ö hallani sem akar rolam.Pedig könyörögtem neki hogy beszéljük meg de nem érdekli.Most egy elég tehetös csávoval van.Azt mondta már nem érdekli mi van velem neki most a párja a mindene.
2018. febr. 4. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Ennyi. Joval fiatalabb baratnonek mindig ara van.

Raadasul te kuldted el. Kapd ossze magad es allj talpra. Egy lakast nem 1 honap utan visznek el. Boven lett volna, mit tenned.

2018. febr. 4. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Ő csak szó fogadott. Így elkerülhette annak a gyanúját hogy anyagias.

31/f

2018. febr. 4. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem szeretett. Ha a szerelmem bajban van és maga alatt, akkor nem hagyom el.
2018. febr. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!