Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Altalaban miert nem hagyja beken az ex a volt férjét es uj
feleseget?
Kérdezd meg a volt sógornőd.
Az elvált férfi ezzel jár, hogy van egy ex, akivel valószínűleg nem jó a viszonya, elvégre azért váltak el.
Azt se felejtsük el, hogy minden éremnek két oldala van. Lehet, hogy a gyerek anyja egész másképp nyilatkozna.
2018. jan. 30. 08:29
Azért ez nem az általános. Akiket én ismerek, ott vagy egyáltalán nem "szekálják egymást", vagy az exférj tesz inkább keresztbe...
Amúgy meg nem írtad le, miben merül ki a "nem hagyja beken az ex a volt férjét "...
2018. jan. 30. 08:31
Nálunk ugyanez van.
A rokonom nem tudta elviselni, hogy a férje megcsalta és összeköltözött a szeretővel és van közös gyerek.
A rokonomnál maradtak a gyerekek de folyton az apjukat szidta és mocskolta, megjegyzéseket tett, hosszú éveken keresztül. Azóta "felnőttek" a gyerekek és a kisebb visszaköltözött az apjához 16 évesen mert már nem bírta elviselni az állandó idegbajos légkört amit az anyja kreált. A nagyobbik meg hol a barátnőjénél alszik hol az apjánál.
Pedig apuka is megad mindent, ráadásul tök gazdag, ebből sosem volt gond, ha a gyerekeknek szükségük volt valamire, megkapták.
2018. jan. 30. 08:31
Nem írtad, mivel nem hagyja békén, de hát attól még hogy ők ketten elváltak, a gyerekeik a bátyád gyerekei is maradtak (és a ti családotokhoz is tartoznak) és lehet, hogy ezt a bátyád is - nagyon normálisan - így fogja fel. Az más, ha anyuka magára akar költeni a gyerekek címén vagy csak névleg laknak nála, mégis apuka ellen uszít... Azzal viszont nincs baj, ha a gyerekek apját ugyanannyira "ugrasztható" lehetőségnek tartja, mint egy nagymamát. Ezeket a határokat az érdekelt feleknek kell megbeszélniük.
2018. jan. 30. 09:10
5/14 A kérdező kommentje:
Pl 1 vasarnap nem vitte el a gyereket mert programja volt ,amirol tudott az anyuka amugy hetkoznap is ugrik mint a bolond ha csettint az ex...Es azt mondta a gyereknek ,hogy apad ugysem visz sehova.Mert ő ugy szeretne az ex h hetkoznap amikor neki dolga van az minimum 3 4 alkalom akkor ugrani este 9 ig varatja magat haza.Es minden vasarnap vigye el a batyam .1 nem vitte mar szar apa.A gyerek at akart menni a batyamekhoz ,utana hirtelen megse ket nap fagattas utan mondta ,hogy az anyja zat mondta h az a nő cigany es ne menj!! Persze mikor meg lett kerdezve tagadott es a gyereket meghazudtolta.Eddig az a fel allas volt h meg korai nem viheti oda a gyereket batyam ,mert szerinte serul a gyerek.....jelzem menni akar ....Most pshihologust keres mert ő latja h valami nem oke a gyerekkel .Szerintem vele nem oke
6/14 A kérdező kommentje:
En mar megkérdeztem de tagad....Allitja neki semmi problemaja nincs ,szerinte agyerek ja ki ezeket es pshihologushoz kell vinnie mert szerinte megviseli őt.
Ehhez köze volt a szülői értekezletes kérdésnek?
2018. jan. 30. 10:15
A legtöbb gyereket erősen megviseli a szülei válása, ahogy az is, ha nincs rendszer a láthatások között. Teljesen elbizonytalanodik, összeomlik minden, amit addig biztosnak hitt.
Az ilyen "áskalódik az ex" akkor szokott lenni, ha előbb volt apucinak szeretője az új feleség, és miatta váltak. Ilyen esetben teljesen abszurd azt várni, hogy a gyerek anyja mosolyogva asszisztáljon ahhoz, hogy a gyereke apja új életet kezd nélkülük.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy aki ezt második feleségként nem tudja higgadtan és türelmesen viselni, az ne kezdjen elvált férfival. (Házas emberrel meg alapból se.) Ki milyet szakít, olyat szagol.
Nekem hasonló okokból nem kéne soha olyan férfi, akinek gyereke van. Lehet, hogy rossz ember vagyok, de ha tudom, hogy hosszú távon nem tudom ezt kezelni, akkor jobb ha nem is kezdek bele.
2018. jan. 30. 10:26
Szerintem ez nem a nemhez köthető. Inkább az a lényege, hogy az egyik félnek nem állt volna szándékában feladni a kapcsolatot, hiszen akkor nem vállalt volna közös gyereket. Gondolj bele, még úgy is nehéz egy szakítást feldolgozni, ha a másikat utána nem is látjuk, nemhogy úgy, hogy lelép, de a gyerek miatt valójában hétről hétre végig kell nézni, hogy a másik milyen jól érzi magát valaki mással! Akkor hidd el valakinek, hogy túl van rajta, ha azt a szakítást/válást ő maga indítványozta, hogy NEKI jobb legyen! Addig ez felejtős. Még ha lesz/van is új párja, a sérelmek akkor is megmaradnak. Ez van, emberből vagyunk, telis tele érzelmekkel.
2018. jan. 30. 15:33
10/14 A kérdező kommentje:
Persze en sok mindent meg ertek.En is el valtam 2 eve be allitott az a volt fejrem ,hogy masba szerelmes .Nagyon rossz volt,de sokat gondolkodtam ,hogy ha mar nem szeret en hiába ,utalom a masik nőt nem lesz jobb csak magamat teszem tonkre.elfogadtam es megtalaltam en is a boldogsagom .Ezert nem ertem az ilyen utaljuk a masik nőt tegyunk keresztbe dolgokat,mert attol nem lesz neki tarsa sem boldog nem lesz.....Es ha valaki tenyleg leull es el gondolkodik ra jon h ha olyan hiper szuper hazasaga volt hogy került bele egy harmadik fel.? En vissza gondolva ra jottem ,hogy regen szar volt mar csak nem lepett egyikunk sem ki .Gyereket felhasznalni meg mocskosabb dolognak tartom ,hiszen en is anya vagyok es ha jot akarok a gyerekemnek nem teszek az apukaja alá.FOLEG HA SOKAT FOGLALKOZIK VELE ES LATOM H BOLDOG.Sajat sertettsegunket nem szabadba a gyerrkre ra vetíteni.Sok a buta nő sajnos
Kapcsolódó kérdések: