Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még igaz szerelem?
Igen, létezik, azonban a szerelem egy idő után elmúlik és átveszi helyét a sokkal mélyebb szeretet.
És mit tettetek meg a kapcsolatért NAPI SZINTEN, hogy az működjön?
Beszélgetettek sokat őszintén és nyíltan egymással bármiről?
3 hónap az semmi, már bocsi!
😂 😂 😂
Komolyan elröhögtem magam. Nekem itt, GYK-n az "igaz szerelemről" ÁGNYESZKA jut eszembe, emlékszem, végignyálaskodta a 2016-os évet, hogy micsoda szerelem, kötelék, ragaszkodás, vonzalom, amit érez a párja iránt, és örök lávcsi, és sírig együtt lesznek stb. Tavaly, azaz 2017-ben valamelyik kérdés alatt meg leírta büszkén, hogy éppen válóperben vesz részt, küzd az ex vagyonának X részéért és gyűlöli a srácot, mint a szart.
Ezen még most is röhögök, micsoda álszent, hulladék nőszemélyek szennyezik a GYK-t, hihetetlen. Na látjátok, ennyit ér a szerelem, és ennyit ér a nők szava a szerelemről. Egyik évben még a seggedből kinyalja az ürüléket, a következő évben meg már viszi a házad felét. Ennyit értek! Semmit!
Az a helyzet, hogy létezik. Más kérdés, hogy egymásra találnak-e azok az emberek, akik ki tudják bontakoztatni ezt az érzést, azontúli létállapotot. Az ember sok mindenre rámondja, hogy szereti és gyakran nem is igaz, tuto miért?
Szeretem ezt a kaját, szeretem ezt a ruhát, szeretem ezt-azt , de legtöbbször nem azért szeretjük, mert annak valódiságában gyönyörküdünk, sokkal inkább azért, mert az által mi jól járunk, nekünk jó lesz, tehát ez a hamis szeretet, vagyis a hamis egó által kreált képzelgés. Mennyi olyan embert ismersz, akik úgy akarnak adni a másiknak, hogy cserébe semmit nem várnak és úgy SZERETIK a másik embert, amilyen az, a megváltoztatás/megtörés/idomítás vágya nélkül?
A mesékben meg a romantikus filmekben/könyvekben esetleg. A szerelem egy kamu, és csak rosszat hoz.
Addig van szerencséd, amíg el tudod kerülni, meg tudod úszni.
Maximum a mesékben, a romantikus filmekben, meg a Romana- Tiffany-füzetkékben.
Annyira létezik, mint a húsvéti nyúl.
A #8 válaszadónak van igaza: a szerelem egy kártékony, fölösleges, deficites dolog, és csak a bajt hozza az emberre. Addig örülj, amíg nem vagy szerelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!