Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után "mégsem" szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után "mégsem" szakítás miatt hülyének néznének?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsán fogalmaztam meg a kérdést de a lényeg az, hogy eltávolodtunk párommal, próbálkoztunk helyrehozni, de valahogy nem sikerült. belefáradtunk, hogy mások vagyunk, más életvitellel így szakítottunk. De ahogy eltelt pár nap, ahogy elkezdtünk pakolni, úgy valahogy mindketten rájöttünk, hogy miért nem próbáljuk meg még valahogy helyrehozni. Bár ott van az is, hogy a hétköznapok unalmasak voltak, hiába próbáltuk feldobni. Lehet, hogy csak egy-két külön töltött nap kellett volna, hogy újra hiányozzunk egymásnak. Már találtunk albérletet mindketten, már bejelentettük a családnak, barátoknak. Sőt én másik városba is költöznék, így szóltam a munkahelyemen is, hogy lehetséges, hogy keresek inkább ott melot az átjárkálás miatt. De most úgy érzem, vele akarok lenni és hülyék vagyunk, miért nem próbálkozunk még. Nem tudom mit tegyek. Hagyjuk mostmár, hiszen nem véletlenül szakítottunk, vagy próbáljuk meg és max mindenki hülyének néz minket. Főleg, hogy a környezetünkben élők azt mondták, hogy úgy látják, nem igazán passzolunk és nem vagyunk teljesen boldogok és önmagunk... Nehéz szitu, a gyomrom is görcsöl, ha rágondolok, hogy már nem ő lesz a párom.. vagy ez természetesen folyamat? tanácstalanul állok most.. 29/N
2018. jan. 22. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Lrobaljatok meg ujra! Hisz az unalom az nem a kapcsolat hibaja! Egyszeruen csak kell egy kis sport meg baratokkal talalkozas! Esetleg kis lakberendezes!

Nem fognak hulyenek nezni,h akivel szeretitek egymast,megis megprobaljatok! Mindenki akkor veszi eszre,h vki fontos ,amikor elveszitette!

Szoval nem fognak csodalkozni,es semmi beleszolasuk nem lehet!

A munkahelyen is siman mondd meg,h egyuttmaradtok es nyomod tovabb.

Velunk ugyanez tortent! Nincs semmi szegyellnivalo rajta.

N/34

2018. jan. 22. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak félsz a magánytól. Ez inkább ilyen “se veled, se nélküled”, nem túl boldog kapcsolat. Ha igényled, hogy egy-két különtöltött napotok legyen, akkor mi lesz ebből, továbbra is időnként kerülni fogjátok egymást, hogy könnyebb legyen elviselni együtt?
2018. jan. 22. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azzal ne foglalkozz hogy mit szólnak majd mások!

Mit szólnak? Amit akarnak!

Véleményt alkotnak, esetleg itélkeznek? Ő dolguk.

De ez a történet csak kettőtökről szól.

Ha úgy érzitek mindketten hogy még egy esélyt adnátok, akkor hajrá! Mit veszíthetsz? Pár hónapot? 1-2 évet? Nem nagy ügy.

Az viszont tuti biztos hogy ugyanúgy nem folytathatjátok ahogy eddig csináltátok.

Valamit máshogy kell csinálni, valamiben változnotok, változtatnotok kell, csak úgy működhet.

Ehhez viszont sok-sok őszinte beszélgetés, esetleg külső segítség (pl. párterápia) kell.

Lehet ha nem próbálod meg, évekig ezen fogsz rágódni, meg a "mi lett volna ha..." gondolatokon.

2018. jan. 22. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy csak egy-két külön töltött nap kellett volna, hogy újra hiányozzunk egymásnak."

Magadat is becsapod ezzel az állításoddal. Egy igazi, jól működő kapcsolatban nincs olyan, hogy külön kell tölteni pár napot, hogy hiányozzunk egymásnak. Ha házasok lesztek és együtt fogtok lakni, akkor is valamelyikőtök elmegy pár napra szállodába, hogy hiányozzatok egymásnak? Ugye te is érzed, és a szíved mélyén tudod, hogy nem Ő az igazi neked. Ha mind a két fél őszintén szerelmes, akkor az unalmas hétköznapok sem jelentenek problémát, és a szakításig el sem juttok. Most lehet úgy érzed, tökéletes minden, de csak ideig, óráig. Pár hét vagy hónap és megint visszaáll minden a régi kerékvágásba és szét fogtok menni, ugyanis nem egymást keresitek. Tudom, hogy szar beismerni, most éltem át én is ugyanezt.

2018. jan. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!