Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok tovább lépni?
Figyelt kérdés
Még mindig nagyon szerelmes vagyok a volt barátnönbe. Tudom nagy volt a kor külömbség én 35 ő 20 éves.De még senkit nem szeretem igy.Már 3 honapja elhagyott másért és még mindig nem birtam kiheverni nagyon szeretem.Nagyon rossz érzés hogy ilyen hamar tovább lépet.Számomra ö volt a tökély.Nem birom elfelejteni.Nagyon hiányzik anyira elhittem hogy mindenél jobbam szeret.Egy helyen dolgoztunk most a melo hely is rá emlékeztet mimden nap.Vissza akkarom kapni de nem kellek neki már.Nagyon szenvedek percenként eszembe jut.Ö már elfelejtett szerintem már nem is jutok eszébe soha.Állandoan vele álmodok még néha érzem az illatát.El akarom felejteni de nem megy.2018. jan. 21. 19:06
1/2 anonim válasza:
gondolj arra, h. nemsokára 40 leszel, se feleséged, se gyereked.
a rinyálás helyett inkább előre tekints.
2/2 anonim válasza:
Engem is elfelejtettek két perc alatt,holott az illető az én ágyamban feküdt,az én asztalomnál ült.Holnap majd ahhoz megy,aki éppen hagyja magát.Az élet ilyen.Én meg tudod ma megvontam a vállamat,és miután ennek a napnak a felét is bőgéssel és agyalással töltöttem az utóbbi három héthez hasonlóan,szépen elmentem randizni.Mind a tìz ujjamra jutna,és ezentúl ki is fogom ezt használni.Csak egy életünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!