Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondja valaki, hogy gondolom. Segítség?
Megváltozni nem fog. Exférjem detto ugyanúgy anno játszott. 23 éves kis naiv voltam.hittem neki hogy változni fog. Egy darabig működött is, egy kis idő múlva hozzámentem. Ekkor már 4.éve voltunk együtt. Utána pedig 7 évig voltunk házasok. És igen idővel kiderül, hogy teljesen sosem tudott leállni. Éjjel póker a gépen, persze ingyenes játékon állítása szerint :-) :-) és ugye homokba dugtam a fejem. Addigra közös lakás, hitel, házasság..... nehéz volt lépni.... illetve meg egy üres bankszámla várt, illetve a játékkal kapcsolatos nappal éjjel számítógép, ha tv ritkán film inkább folyamatos meccsek, illetve bármi játék....
Összesen 11 év után léptem ki, persze lakás eladásán ott na jó nehéz volt, nagyon szerettem. Amíg az elején vagy lépj ideig óráig talán változik, hosszabb távon nem fog..... nekem 11 év telt el,voltak jó évek is nem vitatom de ez hoszszabb távon felőröl, csak azon kattogsz majd vajon játszik és újra fog játszani.... benned marad végig.... kapcsolat rovására fog menni, most kevesebb fájdalom lesz még mint később.....
Hagyd ott.
Exem ugyanez a sztori,nem fog változni.
22/N
Nem értem miért vagy vele még együtt? Te jó ég! Nők... Nyilván ő jól érzi magát, mert legalább van valaki mellette. De részedről mi értelme van?
És hány ilyen erőltetett, hulladék kapcsolat lehet még a földön. Én is tudok néhányról ismerőseim körében is. Másik ember meg, akivel talán boldoggá tehetnék egymást esélyt sem kap ilyen "langyosvíz" kapcsolatok miatt.
"bevágja, hogy nagyon hiányzom és kevesebbet játszik, ilyenkor mindig elhiszem, hogy most más lesz"
MIÉRT?? Miért hiszel el valami olyat, aminek már sokszor bebizonyította az ellenkezőjét?? Mire számítasz? Ennyire nem lehetsz ostoba basszus.. Vagy hagyd ott sürgősen, és ne táncolj vissza vagy szenvedj tovább, mert egyébként nagyon is megérdemled, amiért ilyen hülye vagy.
"ilyenkor mindig elhiszem, hogy most más lesz."
De ennek semmi jele, soha.
"Ő nem akar semmit velem" - hát te se nagyon akarjál semmit vele. Mégis 3, 5 10 év múlva???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!