Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esély van az újrakezdésre?
Minek akarod újrakezdeni? 2 hónap lófasz. 2 hónap alatt semmilyen problémának nem kellene feljönnie két ember között.
Továbbá mi az, hogy "mindent megadok neki"? 2 hónap alatt? Mi az a minden, amit megtudtál adni neki? :D
Nincs esély, hagyd békén.
Kedves kérdező navi vagy nagyon mint én voltam 4évvel ezelőtt és most ezét szenvedek..amit magamnak köszönhetek
1.Ami nem megy nem erőltetjük.
2.Ha szerelmes beléd akkor nem szakít ez ilyen egyszerű.
3.Ha hiányzol keres.
4.Ha veled akar lenni veled lesz
Ezeket amit leírtam ha szeret minden áron megfogja érted tenni,de nem tette esély,hogy újra kezdjétek? lehet mi honnan tudjuk? értelme?NINCS ki fogja a végén megszívni? te..
Gondolkozz el..inkább 2hónap mint 4év mint ahogy én írtam..igaza van az elsőnek 2hónap alatt semmi vita semminek nem kéne lennie.Egyszerűen megunt csak nem akar megbántani.
Nem kezdeném újra olyannal, aki egyszer már szakított. Félnék és folyamatosan bizonytalan lennék. Mikor hagy el újra? Agyalni mikor mit rontottam el.
Bár hihetném, hogy az újra kezdés jó dolog. De nem bíznék benne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!