Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel lett új kapcsolatotok mikor az előzőbe a párotok szakított veletek?
így több mint 10 év távlatából..
szeptemberben szakított velem,januárig kukán néztem ki a fejemből,hogy mi történt,mire leesett,hogy ennek örökre vége.
ekkor kezdtem el fájdalom csillapítani,amit csajozás túladagolás formájában adagoltam be.
heti 3x mentem pubokba,diszkókba és megdugtam minden nőt ami hajlandóságot mutatott,kettesével is.
aztán az egyik ilyen szimpatikus volt június eleje felé és az sem zavarta,hogy én más miatt ki vagyok idegileg,úgyhogy nála leparkoltam.
voltunk nyaralni együtt,aztán úgy látta hogy én vagyok az igazi és házasodjunk össze wtf.
közben megismertem egy másik lányt,úgyhogy szakítottam és akivel megismerkedtem vele működött is rendesen a dolog,azóta is vele vagyok,gyerekünk is van.
Volt igen abarátnőmmel úgy jöttünk össze hogy én már régóta szerettem de akkor ő végül másba lett szerelmes elváltak útjaink majd rá másfél évre rám írt addigra ő szakított a sráccal.
Mivel soha nem maradt számomra közömbös csak elengedtem had legyen boldog és nekem sem volt párom találkoztunk és azóta is úgy érezzük életünk legnagyobb szerelmei vagyunk gondosodunk egymásról tervezgetjük a közös jövőt én 30f ő 25n. Valahogy éreztem hogy sokszor eszében voltam és én is sokszor gondoltam rá a másfél év alatt hiszen távoli haverok voltunk de talán volt ott már akkor szikra csak másképp alakult.
Tervezzük a közös otthont és meg fogom kérni a kezét.
Neki előtte sok rövid kapcsolata volt sokszor kihasználták vagy nem értettek közös hangot valósággal hajtotta a férfiakat régen de mára soha nem tudnánk elveszíteni egymást szinte telepátia van közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!