Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy szakítás után 1 hónappal is szinte egész nap gyomorgörcsöm van?
Figyelt kérdés
Olyan mintha állandó tériszonyom lenne, vagy amikor az ember hirtelen megrémül valamitől és akármit próbáltam nem tudom ezt megszűntetni.
Volt valakinek ilyen? Elég szarok így a napok de nem merem másnak elmondani
2017. okt. 13. 21:58
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez szorongás, ami ilyen helyzetben sajnos normális. Én is megtapasztaltam. Nekem muszáj volt piálnom, mert csak aaz nyugaatott meg egy picit. Bár jobb nem lett, csak ez az erős szorongás nem volt legalább.
12/15 anonim válasza:
Mindenki másképpen dolgozza fel,te így próbálod,csak még nem megy.Idő kell ehhez,talán neked több,mint az átlagnak.Nekem is volt hasonló,két év kellett a totális kiábránduláshoz,bár sajna gyakran láttam őt,ami mindig visszalökött a gödörbe,plusz végignézhettem a kis dolgait is,a szemem előtt zajlottak a qrvázásai.Ez azért mindig feltépte a sebeket.
Ilyenkor hajlik az ember az önsajnálatra,na ezt nem szabad!Még egy darabig kísérteni fog a múlt,de ha keresel új célokat,akkor könnyebb lesz minden.Sok erőt kívánok Neked!
13/15 anonim válasza:
Én is ragaszkodtam anno az exem egy igazi köcsög volt velem.Én segitettem neki mellette àlltam bármi is volt az errő szépen lassan leszart na meg az érzéseimet .Érzetem hogy ő el van nélkülem màs kell neki mire én kidoptam párhonap mulva meg felhivott de lekoptattam.
14/15 anonim válasza:
Nagyon ragaszkodsz még hozzá, lehet csak az idő segít. A barátnőm kidobott, de nekem is fáj a szívem érte, de próbálom magam elfoglalni, hogy minél kevesebbet gondoljak rá.
15/15 anonim válasza:
2 hónapja szakított a lány velem, akit nagyon szerettem. Valójában az én hibámból, nem tudom mikor múlik el a fájdalom. Próbálom elfoglalni magam, de mindig eszembe jut, nem könnyű dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!