Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után minden fotót törölhetek?
Hülye kérdés, tudom. Mégis ki tiltaná meg?
Néhány hónapja lett vége egy több éves kapcsolatomnak a barátnőmmel, sokáig vele álmodtam, mindig olyasmiket, hogy igazából hiba volt a szakítás és újra együtt vagyunk, vagy hogy én kerestem meg és egymás nyakába borulva sírtunk és újra szerettük egymást. A legutolsó álom néhány napja volt.
Én próbálkozok újra ismerkedni, nem szeretnék örökké a depresszió határán táncolni, de ha megnézem a képeinket, szinte a sírás kerülget... felszakad egy csomó seb, a "régi szép idők", mindennek vége. Borzasztóan érzem magamat, a környezetemnek igyekszem ezt nem mutatni.
Jelenleg úgy érzem, hogy kicsit az egészségemre is kezd hatással lenni ez az egész, nagyon szomorú vagyok őszintén szólva. Ha törölném a képeket, vajon jobb lenne?
szerintem törölni nem feltétlenül kell. tedd el őket valahova, ahol nem látod, nincsenek szem előtt, de törölni nem szükséges. csak ne vedd elő, ne nézegesd. ha nagyon nem tudod megállni, akkor akár a törlés is jó megoldás lehet persze.
a fontos az, hogy továbblépj, ne vele foglalkozz. keress olyan tevékenységeket, amik elterelik a figyelmed. szervezz más, tőle független programokat, amikről nem ő jut eszedbe, ismerkedj más lányokkal, keress új hobbit, amit még nem csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!