Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszott? Miértnem az elején tett ki az életéböl?
Figyelt kérdés
25 Éves leszbikus csaj vagyok.2 éve bele szerettem 1 heteronöbe 1 évig egyűtt voltunk aztán észre vettem hogy pasija lett de ö tagadta azt mondta sose hagyna el majd egy nap a pasi felhivott hogy szálljak le a csajrol mert feljelent a baratnöm nem akarta még aznap hivott hogy engem akar és a pasival ne törödjek a pasi 1honapra eltűnt az életéböl mi ujra boldogok voltunk!De a pasi meg jelent es a baratnöm szó nélkűl letiltott aztán eljött hozzám de nem voltam itthon . 3hete a csaj totál ellenem fordult elmondta ö nem b.....zi csak lelkileg kelletem,. megkért ne keresem többet.....csak egy valamit nem értek miért fordult ellenem miért nem akkor tett ki az életéből mikor meglett a pasija?2017. szept. 27. 14:25
1/6 anonim válasza:
Mert rájött hogy ez egy beteg életforma. Nő mellé férfi való. Természetesen hagyományos módon barátnőd lehet, de szexuális életre kapcsolatra az ellenkező nem való. Gyógyulj meg te is.
2/6 anonim válasza:
Eloszor is, biztos nem hetero, hanem biszex. Kulonben nem lett volna veled 1 evig.
Szerntem a pasi befolyasolta, lehet, meg is fenyegette. De te ismered a baratnod.
4/6 anonim válasza:
Mert egy paraszt a pasija és biztos nem dicsérte annyit, mint te.
Az ide kommentelő férfiakra pedig ne hallgass, nagy rajtuk a nyomás. Fáj nekik, hogy a sok gazdag öregemberrel, a külföldiekkel, a migránsokkal, az izmos+intelligens+magas+gazdag fiatalokkal mind meg kell küzdeniük a nőkért, nem akarnak még a leszbikusokkal is versengeni a punciért.
Sajnálom, hogy így alakult, gondolom nem vállalt nyilvánosan sem. Legközelebb ne kezdj biszex csajjal.
5/6 anonim válasza:
Így van. " Ne kezdj csajjal". Neked egy férfi kell nagy F - el. Ha érted. Írj hol talizzunk. Megduglak.
6/6 anonim válasza:
Jól mondod: csak játszott. A játék ilyen, ha végiggondolod te is csak játszani szoktál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!