Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nőként én akarom visszaszerezni a párom?
Egyszerűen, mert tudom, hogy mit rontottam el, tudom mennyit hibáztam, tudom, hogy mit csinálnék másképp és képtelen vagyok kiverni őt a fejemből. Szeretem.
Nyilván mindenhonnan az jön, hogy a férfinak kell küzdeni, kezdeményezni, stb... De mi van, ha annyira szeretem, hogy ez engem nem tud érdekelni? Egyszerűen úgy érzem, nincs mit veszítenem azzal, hogy megpróbálom visszaszerezni....
"Nyilván mindenhonnan az jön, hogy a férfinak kell küzdeni, kezdeményezni, stb"
Na ezért van annyi szakítás, magányos ember, vacak párkapcsolat.
Mert a nőknek beégett ez a mondat, és azt gondolják, hogy a párkapcsolatért (akár kapcsolatban, akár azon kívül) semmit de semmit nem kell tenniük, hiszen a férfi dolga a küzdés, a kezdeményezés, és minden.
Eldöntheted persze, hogy neked mi a fontosabb, a büszkeséged, hogy megfeleltél egy csomó ismeretlen ember által hangoztatott elméletnek, vagy az, hogy visszaszerezd a párod.
"a férfinak kell küzdeni, kezdeményezni, "
EZ KAMU!
Közöld vele a szándékaid. Ha azt akarod, hogy legyen valami, akkor csak úgy lesz valami, ha teszel is érte.
Lehet, hogy arra vár, hogy ez legyen, csak nem akarja magát újfent megalázni előtted, mert már tepert érted eleget, csak mindig elküldted... De ha most Te kezdeményeznél, akkor jó lenne minden.
Próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!