Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Srácok, ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hogy reagálnátok ha az exbarátnőtök ezt tenné?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a kapcsolatotokat 50-50%-ban együtt rontottátok el, de alapvetően nagyon szeretettétek egymást. Békésen szakítottatok és megbeszéltetek, hogy kipihenitek a történteket és vagy újra randizva vagy barátként folytatjátok majd. Eltelik 2 hónap ez alatt nem beszéltek, te közben munkára koncentrálsz, de a Facebookon úgy tűnik az exetek éli az életét, a barátai bulis képeket posztolnak, néhány előtte ismeretlen pasi is felbukkan a képei alatt. Talán van valakije.

Majd egyik nap spontán beállít hozzátok, feljönni egy kávéra, beszéltek pár szót, majd azt mondja: "Szia, xy vagyok és az utóbbi hónapokban sok minden változott, csak egy valami nem... Volna kedved randizni velem és újra megismerni?"

Mit reagálnátok?

2017. szept. 16. 12:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én annak a híve vagyok, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. De végülis hoztatok egy szabályt, és a terved az szuperül beleillik ebbe a szabályba. Csak kérdés, hogy van-e értelme a hígfos biztonságában tengődni, vagy pedig a bizonytalanság izgalma a jobb?
2017. szept. 16. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Igent válaszolnék.
2017. szept. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!