Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a lehető legkíméletesebben közölni a barátommal, hogy el akarom hagyni?

"minek szakítsak amíg nem szeretek mást"
Nekem sincs több kérdésem. Kívánom hogy legyél boldog. Legjobbakat. Remélem hogy semmi rossz nem fog történni veled az életben. (szarkazmus nélkül)

Nekem sincs több kérdésem, mert látható, hogy a kérdező nem érti, mit csinál rosszul...ami őszintén szólva döbbenetes.
Kapcsolatfüggőség iskolapéldája.
Mekkora ótvar mocskos aljas alávaló viselkedés ez, hogy bár nem szeretek már valakit, de addig azért még húzom az idejét és hitegetem, amíg nincs meg az utódja.
Egyedül is lehet létezni, boldogulni...borzalmas, hogy ilyen nőkbe akárhol bele lehet futni, hogy eljátssza, minden oké, és közben meg csak pazarolja az idejét másoknak...

nem kell szarozni, csak mondd el neki és pakolj haza! :)
25f

Bocsi, ez most a tini párkapcsolatok?
Kedves kérdező, ezt hívják liánozásnak. Jellemzően gyenge jellemű emberek csinálják.
Amúgy ha minden alkalommal új pasit keresel, ha elmúlik a szerelem, akkor újra látható lesz a kérdésed kb. 1-2 éven belül.
Az egyetlen pozitív dolog, hogy kíméletes akarsz lenni a jelenlegi sráccal. De ha már nem szereted, ő meg igen, akkor szerinted lehet kíméletesen szakítani? Nem. Neki mindenképpen fájni fog. Mondd neki, hogy már nem szereted úgy, ahogy eddig, és nem akarsz vele lenni. Ez is betesz majd neki, de jobb, mintha megtudná, hogy milyen vagy. Bár, ha elhagyta a feleségét miattad, akkor most fordult a kocka. Nem sajnálom őt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!