Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túl tettem magam? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl tettem magam? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem rég,kb 2 hete kiirtam egy kérdést miszerint kivagyok az exem dobott,de beszéltünk telefonon érdeklődött irántam.

Plussz én találkozni is szerettem volna vele,amire nem mondott tényleges nem-et.

Most kb 1-2 napja meg az van rajtam hogy nem is érdekel már és a talàlkozó se érdekel annyira.

Inkább pont azt gondolom hogy mit vesztett azzal hogy engem elveszitett(aki imádta),nem sajnálom már magamat,hogy nincs többé.

Kihevertem volna már?

Mert hogy 2 hónapja dobott és csúnyán rámentem.Nem gondoltam hogy ennyire padlóra kerülök.

2017. szept. 1. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azért nem innék a medve bőrére, vannak hullámvasutak egy ilyen feldolgozásában - most épp jól vagy és valahol a csalódást azzal kompenz

lod, hogy őt kiáltod ki bűnbaknak. Lehet, hogy 2 nap múlva megint sirsz utána, ez benne van a pakliban.

Akkor fogsz tényleg továbblépni, ha már nem érzel semmilyen érzelmet felé, ha rá gondolsz: se nem haragot, se nem csalódást, se nem fájdalmat. Amikor úgy érzed, hogy szép volt, jó volt, nem haragszol rá, megbocsátottál és jöhetnek a jobb idők az életedben.

2017. szept. 1. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. szept. 1. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha teljesen túl tetted vna magad rajta, akkor nem írtad vna ki ezt a kérdést, mivel most is rá gondolsz. Lehet, hogy legbelül még nem vagy túl rajta. Nem könnyű. Vannak hullámvölgyek.
2017. szept. 2. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!