Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl tettem magam? Szerintetek?
Nem rég,kb 2 hete kiirtam egy kérdést miszerint kivagyok az exem dobott,de beszéltünk telefonon érdeklődött irántam.
Plussz én találkozni is szerettem volna vele,amire nem mondott tényleges nem-et.
Most kb 1-2 napja meg az van rajtam hogy nem is érdekel már és a talàlkozó se érdekel annyira.
Inkább pont azt gondolom hogy mit vesztett azzal hogy engem elveszitett(aki imádta),nem sajnálom már magamat,hogy nincs többé.
Kihevertem volna már?
Mert hogy 2 hónapja dobott és csúnyán rámentem.Nem gondoltam hogy ennyire padlóra kerülök.

Én azért nem innék a medve bőrére, vannak hullámvasutak egy ilyen feldolgozásában - most épp jól vagy és valahol a csalódást azzal kompenz
lod, hogy őt kiáltod ki bűnbaknak. Lehet, hogy 2 nap múlva megint sirsz utána, ez benne van a pakliban.
Akkor fogsz tényleg továbblépni, ha már nem érzel semmilyen érzelmet felé, ha rá gondolsz: se nem haragot, se nem csalódást, se nem fájdalmat. Amikor úgy érzed, hogy szép volt, jó volt, nem haragszol rá, megbocsátottál és jöhetnek a jobb idők az életedben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!