Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, hogy egy közeli barát vagy családtag megpróbálja aláásni a párkapcsolatot és sikerrel jár? Mi erről a véleményetek, az ilyen párokról, az ilyen barátokról, családtagokról?
Nálam ez volt. A pasim 1 órányira lakott tőlem és munka miatt csak hétvégén taliztunk, amit előttem a haverokkal töltött. Aztán ők ezt nem nézték jó szemmel (úgy viselkedtek, mint egy féltékeny hisztis barátnő) és anélkül, hogy valaha is találkoztunk volna elkezdtek hazugságokat terjeszteni rólam a hátam mögött, amit a pasim egy gyenge pillanatában elhitt és kidobott úgy, hogy köpni, nyelni nem tudtam. Mikor rájött mekkora bakot lőtt, de addigra már megfogadtam, hogy mégegy ilyen "tesák az elsők" meg "bros before hoes" hülyegyerek nem kell.
A mostani páromnak is vannak nagyon jó barátai, de érdekes ők nem féltékenykednek, sőt, néha közös programokat is tartunk és megvan a saját haverozós ideje is, de tudja, hogy hozzám jön Haza, én vagyok a családja és én vagyok az első. Teljesen más.
Nálunk a családja próbálkozik szétválasztani minket. Állandóan ellenem beszélnek, szidnak, elmondanak mindennek... Annak ellenére, hogy sosem adtam rá okot, sőt van olyan családtagja, akivel nem is találkoztam soha, mégis tönkre próbálja tenni a kapcsolatunkat.
Sajnos kiderült, hogy ilyenkor ő nem megvéd, hanem még bólogat és helyesel nekik, ezért nem hiszem, hogy sok értelme lenne folytatni.
Hogy mi a véleményem róluk? Nincs ember a Földön akit jobban gyűlölnék a családtagjainál.
Nekünk ez volt.
1. barátok
2. anyuci
3. én
1.5 évig bírtam, aztán kidobtam. Aki a szexuális problémáit apróra kitaglalja a haveroknak, meg mindenhez anyucitól kér tanácsot, az egy kisfiú, és olyan emberre nincs szükségem.
Próbáltam megoldani, de semmi, és belefáradtam, hogy szarik a fejemre, meg csak én igyekszek helyretenni a dolgot.
Ez volt két éve, azóta találtam egy felnőtt férfit, akivel boldog vagyok, ex meg még mindig egyedül lébecol, és az összes barátja házasodik.
Nálunk a párom "családja" próbált szétválasztani minket. Folyamatosan jelentettek a páromnak, hogy melyik kocsmában vagy kávézóban láttak idegen pasikkal. Természetesen munkaidő alatt és olyan helyeket mondtak, amikről azt sem tudom, hogy léteztek. Aztán amikor ez nem jött be, akkor sms-eket irogattak nekünk különböző telefonszámokról, hogy "jó volt a tegnap este, szeretlek." stb.
Világosan el lett mondva nekik, hogy fejezzék be és álljanak le. Mivel nem tették meg, megszakítottuk velük a kapcsolatot. Minden létező felületen tiltva vannak, telefonálni sem tudnak.
Most nem azért de akinek tele lehet beszélni a fejét, és a párja ellen lehet uszítani annak jobb is ha kiadják az útját.
Én nem vagyok az a nagyon határozott irányító típusú férfi. De mégis mikor az exemmel együtt voktunk, és anyám próbálgatott beszólni meg uszítani, rögtön leállítottam! Évről évre csak mondogatta, én meg olyankor leordítottam.
Egyébként is más kapcsolatába sosem szabad beleszólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!