Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani kellene, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani kellene, mert nem illünk össze?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Én 30, ő 34 éves. Neki eddig egy komoly kapcsolata volt, ami 12 éven át tartott, nekem több rövidebb, illetve az elmúlt pár évben 2 komoly kapcsolatom volt, de valahogy kihűltek a dolgok. Nekem soha nem volt a legjobb az anyagi helyzetem, jelenleg is a kereskedelemben dolgozom, ő jól keres, de ezert heti 7 napból 7 napot dolgozok, reggel 6-tól sokszor este 8-ig, van, hogy vidéki munkát is kap, olyankor 1-2-3 napig nem látom. Az előző kapcsolatomban felhalmozott kisebb-nagyobb adósságokat kifizettük, jelenleg lakásra gyűjtünk, mindeközben úgy határoztunk, hogy belevágunk a babatervezésbe. Párom aktív, mindig csinalna valamit (még akkor is, ha szabadnapja lenne). Nekem hiányzik, hogy egy kis időt együtt töltsünk, idén eddig egy 2 órás sétát tudtunk beiktatni a közelben. Nehezen viselem ezt. Tavaly nem nem volt ennyi munkája. Ilyenkor mindig azt mondja, akkor kell dolgozni, amikor van munka. Kértem, hogy legalább havi egy napot töltsünk együtt, de azt mondja, ha viszautasit egy munkát, lehet hogy a megbízó a legközelebbi munkánál más vállalkozót keres. Megértem, de azért, mert ez a munkája, a magánélet ilyen szinten elhanyagolható? Nem lehet néha nemet mondani? En is túlórázom, a kedvéért még olyasvalamibe is belevágtam, amire nekem soha nem volt igényem, csak hogy meg több terhet levegyek a válláról. En lakást szeretnék, ő házat (majd ha lesz rá keret). Belementem. Már nem vitazom ha vidékre kell mennie. Sikerult kikonyorognom, hogy néha magával vigyen, hogy segithessek a munkájában (egy megbízó van, aki szokta engedni, hogy én is menjek, igy legalabb tobb penz kerul haza, párom nem mast visz segédnek, es vele lehetek). Mégis mit tegyek? Ez így nagyon nem jó. Faggatam a jövőt illetően... Mi lesz ha baba lesz... Megpróbál havi 1-2-3 napot otthon lenni majd, de ezt elore soha nem tudja garantálni. Persze az is lehet hogy ha gyermeke lenne, változna benne valami, de mi van, ha megsem? Nevelhetem kb egyedül? Mert hajnalban megy este jön? Tudom, hogy kell a penz, tudom, hogy kell a sajat haz, de ha nincsenek kozos élmények,nincs mibe érzelmileg kapaszkodni. Egy idő utan mi van, ha keves lesz az, hogy "bar nem latom a párom, csak amikor ejjel alszunk, bar nem megyünk sehova együtt, meg a gyerekkel, de tudom, hogy van es szeret". Mégis mi a megoldás? Nem vagyok hálátlan, probalom mindenbol kivenni a reszem. De havi egy nap. Tenyleg Ennyire nehéz megvalósítani? :(
2017. júl. 26. 10:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
8/10-es, mint irtam, én sem unatkozom, foallas, mellekallas, háztartás. Nem otthon unatkozom es varok ra, de nem hiszem, hogy az normalis, hogy hónapokig egyetlen egy napot nem toltunk együtt. Igen, mig ő 300-320.000 forintot keres, en addig 170-et, de mig ő tavol van, en este munka utan ugyanugy megfozok, mosok, takaritok, stb. Jelenleg a jogosítványt csinalom (mint irtam, az ő kedvéért, hogy a nehezebb egy vagy két havi bevasarlastol es az esetleges állatorvostól is megkimeljem-cica). Magam miatt soha nem tettem volna le. Mindezt ugy, hogy két munkám van es háztartást vezetek. Szerintem ez nem egyenlő azzal, amit irsz. Mindemellett azt is irtam, amikor lehet, megyek vele dolgozi, tehat próbálok reszt venni benne.
2017. júl. 26. 11:18
 12/20 A kérdező kommentje:
9/11-es, mint korábban irtam, tavaly sokszor 12-14 órakor végzett, idén indult be. De ha Ennyire fontos azvadossag, en pedig szereztem egy havi 50.000-el olcsóbb albérletet es az ő több mint fel milliós adósságát is éppen torlesszük. A hangsúly nem azon van, hogy nekem volt 250.000 tartozasom, neki meg félmillió.
2017. júl. 26. 11:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Gyereket én a helyedben még nem terveznék. Vagy kiszállsz ebből, vagy türelmesebb leszel. Nem tudsz mit csinálni. Kettőtökért is dolgozik, nem csak maga miatt. Az hogy együtt laktok sokkal könnyebb, legalább majdnem minden nap látjátok egymást. Nekem volt távkapcsolatom én ennyinek is örültem volna. Igazából hozzáállás kérdése és leginkább a te részedről. A saját vállalkozás bizonytalan munka, nem fogsz tudni tervezni vele, de elfogadni el lehet ha amúgy ő is meg tesz mindent azért, hogy működjön a kapcsolatotok.
2017. júl. 26. 11:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Mindent megtesz? Csak havi egy napot kértem. Vagy kéthavonta. Munka terén mindketten odatesszuk magunkat. Nem tudom. De köszönöm a válaszokat. Gondolkodom.
2017. júl. 26. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Ilyen ritkán vagytok együtt? Legalább szexeltek? Vacsiztok együtt vagy valami közös program, pl filmnézés este?

Én nem tudnék olyan kapcsolatban élni mint a tiétek. Mivel nem PÁRKAPCSOLAT!

2017. júl. 26. 14:59
 16/20 A kérdező kommentje:
En két műszakban dolgozom, amikor du-os vagyok, 23 ora korul erek haza. Minden nap 5:30-kor kelés. De ő sem er haza 8-9-nem elobb, meg ha délelőttös vagyok sem. Tehat nem filmezunk, kozos vacsi sokszor van, vagyis extra sebességgel lapátolás, mert mindketten hullak vagyunk, es mire agyba kerülünk éjfél utan van. Heti 2-3-szor egy gyors együttlét van (altalaban ő kezdeményezi, de időnként én is). Azt mondja, addig kell csinalni a munkat amig lehet. En tenyleg megertem es becsulom, legalabb nem linkeskedik, de! Havi egy napon mulna a vállalkozása?
2017. júl. 26. 16:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a havi egy nap is borzasztóan kevés egy párkapcsolathoz.

Legalább a testi közelség megvan még, bár ha tényleg gyorsan lerendezitek, nem lehet valami tartalmas meg kielégítő. Olyan mintha csak egy gyors rutin/megszokás lenne.

2017. júl. 26. 17:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Itt a legszomorúbb a szexualis együttlét leröviditése. A szexnek az a lényege hogy együtt legyetek, élvezzétek egymás tarsaságát amíg lehet. Sietős szeretők, régóta házasságban élők ilyenek. Olyankor gondol a te igényeidre?

Igen dolgozni kell amíg lehet, de élni is kell! Ti nem ezt teszitek. Főleg nem együtt.

Apám is ilyen volt. El is váltak 20 év után. Kevés közös program, sietős szex. Ugyanaz mint nálatok.

2017. júl. 26. 17:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen, gondol az igenyeimre, sokszor én nem akarom a folytatást, ha esetleg elobb eljutott oda, mert nem vagyom mindig ilyesmire, egy kozos delutan boldogabbá tenne sokszor.
2017. júl. 26. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez így elég szívás.

Talán gondolj a céljaitokra. És számold ki, hogy meddig kell így mennie. Mondjuk 3 évig? 5-ig? Többet nem hiszem, hogy ki lehet így bírni.

2017. júl. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!