Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tudnátok ajánlani valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 1év után párom időt kért:/ elvileg azért mert nem szeret csak úgy mint egy embert, de nemis akar elveszíteni és hiányzom is neki:/ tudnátok ajánlani valami könyvet ami le tud kötni ebben az időben míg ő helyre teszi az érzéseit, hogy ne rá gondoljak folyamatosan?

Előre is köszönöm a segítséget!

20/L

2017. júl. 10. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Bagdi Bella: Sorsfordító önbecsülés

J. R. Dos Santos összes műve

Az időkérés egy kalap sz. rt se ért.

2017. júl. 10. 19:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Vegyél fagyit mert ebből a kapcsolatból már nem lesz semmi. Komolyan azt gondolod, hogy idő kéréssel megerősödik a párkapcsolatotok? Lel
2017. júl. 10. 19:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Első köszönöm.

Kedves második. Nem azt gondolom, hogy megerősödik csak időt kért és én adtam neki. Énis tudom, hogy ebből csak két dolog lehet. Vagy az, hogy sikerül esetleg megbeszélni vagy a szakítás.

Tisztában vagyok vele köszönöm hogy szóltál de nem ez volt a kérdés:))

2017. júl. 10. 19:47
 4/14 Sunshinedoll ***** válasza:

"Csak úgy szeret, mint egy embert" lol, még jó.

Hagyd a f-szba a csávót, de attól még olvashatsz.

2017. júl. 10. 19:49
 5/14 anonim ***** válasza:

LOL...

Hernádi Miklós

A ​közhely természetrajza

Ebből remélhetőeg megtudsz mindent az olyan közhelyekről, mint szeretlek, mint embert

Btw, a legjobb lennel, ha hibernálnád magad addig, amíg ki nem derül, hogy a másik csajnál milyen sikerei lesznek. Mert az időt kérés azt jelent, hogy van más a képben, jobb, mint te, de ha netán az pattintaná, akkor nem lenne túl jó punci nélkül maradni, így ismét jöhetsz te, amíg nem jön megint egy szünet

2017. júl. 10. 19:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Nincs más nő a képben ezt biztosra tudom! Semmi gond nem volt a kapcsolatunkkal csak most jött nála egy depressziós időszak.. a többit nem részletezném..
2017. júl. 10. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

First world problem.

Tudnék ajánlani, próbálj meg a saját lábadra állni anyu-apué helyett, és akkor ez lesz a legkisebb problémád, hogy az épp aktuális barátod mivel hülyít.

2017. júl. 10. 20:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem anyuci apuci tart el elhiheted:))) sőt anyuci nincs is de ez mellékes, mert ugye bele kell pofázni az ember életébe úgy hogy nem is tudok róla semmit :))) gratulálok :))
2017. júl. 10. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Én a Tyrian 2000-t javasolnám. Eszméletlen jó játék és hihetetlen módon le tudja kötni az embert. Pár óra után észre fogod venni, hogy sokkal jobb lett a kedved & nem is érdekel, a másiknak mi kínja van.

Egyébként ööööö....miért kell szakításnál fagylaltot enni? Van ennek valami speciális jelentése?

2017. júl. 10. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
36%
Hát ha nem a szüleid tartanak el, és nem is vagy lottónyertes, akkor nem tudom, hogy miért picsogsz, mert akkor nem hiszem el, hogy nincs semmi más, ami lekössön.
2017. júl. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!