Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele, de félek, hogy visszamegyek és ugyanolyan lesz minden. Hogy döntsek jól?
Figyelt kérdés
Párom nagyon sokszor bántott szavakkal. Elhanyagol, bizalmatlan velem, féltékeny. De azért vam sok jó is a kapcsolatunkban. Fél éveéltünk együtt. Tegnap összevesztünk, és ez már a sokadik esély volt, így ma eljöttem tőle minden cuccommal. De utánam jön, sírt, hogy megváltozik, menjek haza. A lelkem mélyén szeretném elhinni, de félek, hogy nem tud változni, és már az önbecsülésem mellette így is nulla. De nagyon szeretem. Mit tegyek?2017. júl. 9. 20:06
1/5 anonim válasza:
Hát, ha jó magadat folyton szembe köpni, és jó neked, hogy nem tiszteled saját magadat, akkor hajrá, menj csak nyugodtan vissza, alázkodj meg, legyél pincsikutya, ha azt hiszed, hogy csak ezt érdemled.
Mit tegyél? Ne menj vissza hozzá, zárd le a múltat, szakíts meg vele minden kapcsolatot és kezdj új életet nélküle.
Van élet nélküle is.
2/5 anonim válasza:
"ez már a sokadik esély volt"
Ahogy mondani szokás, kutyából nem lesz szalonna.
3/5 anonim válasza:
"De nagyon szeretem." Akkor mi a kérdésed? Te ezt az összeveszös, féltékenykedös, esetleg pofozkodos kapcsolatot szereted. Légy boldog vele.
4/5 anonim válasza:
Én tudom ám hogy azt a választ várod hogy menj vissza:D
Szóval én meg írom neked, menj vissza hozzá:D
5/5 anonim válasza:
Te magad mondtad, hogy már a sokadik esély volt, és nem változik semmi. Akkor miért is mennél viassza hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!