Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a barátnőm két hete minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm két hete minden nap beszél egy fiúval a neten az már flört?

Figyelt kérdés

Folyamatosan beszélnek többet beszél vele mint velem, mondtam neki, hogy engem nem zavarna csak ne minden napos legyen, azt mondta rendben, de azóta is minden nap beszélnek.

Mondtam neki, hogy én ezt nem bírom, hogy felőle jobban érdeklődik pedig elvileg nem tetszik neki a srác.

Szeretem de ha tovább folytatja szakítani fogok pedig nagyon nem szeretnék, mert ha ennyit beszélget valakivel az biztos hogy érédekli hiába mondja hogy neki nem jön be egyáltalán. És mióta beszélnek velem sokkal kevesebbet beszél a neten és most nem is találkozunk pár napig mert elvileg tanul, de közben facebookon fent van.

Én is beszélek lányokkal de max. heti 1 -2 x pár órácskát kivel mizu nem az hogy egész nap, sőt még miatta le is töröltem pár lányt facebookról akikkel voltam előtte .

2017. júl. 7. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Inkább nyergelik az új lovat.

30/f

2017. júl. 7. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez flört, igen.
2017. júl. 7. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Pár nap és levarrja a csajodat.
2017. júl. 7. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kivágnék ilyen barátnőt. Mi az, hogy mással beszélget rendszeresen? Vicc. 😑
2017. júl. 7. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Rád unt a barátnőd. Jobb, ha megbarátkozol a gondolattal.
2017. júl. 7. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szakszóval liánozásnak hívják az ilyet.

Mielőtt elengedné azt amibe jelenleg kapaszkodik, jól meg akarja ragadni az újat, és biztos akar lenni benne, hogy majd az is megtartja. Amíg nem tuti a dolgában, addig viszont kell az előző is, nehogy véletlenül egy pillanatra is lepottyanjon.

2017. júl. 8. 04:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ülj le vele személyesen és mondd el neki még egyszer, hogy téged zavar,hogy egész nap vele beszélget és téged hanyagol is.

Ha nem érti(vagy nem akarja érteni),hogy téged ez miért zavar,akkor lehet jobb,ha hagyod menni, mielőtt még megcsalna.

De akár el is viheted valamerre, egész napra csinálj programot, legyetek együtt kettesben, ne nyomkodja a telefonját. Hátha észbe kap,hogy te csak ott vagy neki, szereted, a másik csávó meg csak facebookon írogat.

Fontosabb a személyes kapcsolat, amíg csak facen beszélgetnek, az még annyira nem lenne gáz, ha veled ugyanúgy törődne, találkozna.

2017. júl. 8. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
36%

Tolts fel a falara nyilvanosan megtekintheto nyaladzo kozos kepeket magatokrol. Naponta.

Remelem jelolted,h kapcsolatban vGytok.

Vedd fel a sracot is,h aki a csajod baratja,az a tied is..

Szoval igenis allj oda es demonstrald,h az a te nod es nem fogja csak ugy elvenni.

Agyba ebredos kepeket is tolts fel a noddel.

Ezektol le fog kopni a srac.

Meg esetleg elhivhstnad vmi sportra a csavot,es ott ereztethetned,h milyen keves.

Vagy kuldd ra egy havernod,h lassa a bnod,h "noje " van :D Selfiket is keszitsen a havernod.

Ne add mar oda konnyen a csajod.

N

2017. júl. 8. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!