Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom elhagyott, de én még mindig szeretem mit tegyek?
"egyedül oldottam meg, mindig csavargott, és bulizni járt" Egyedül söpörted a szőnyeg alá, mivel a probléma kezelésében nem volt partner. Nem irigyellek. Közös az adósság, vagy csak az övé ? Őket próbáld esetleg, talán tudnak segíteni zöld ágra vergődni anyagilag a bankkal és a férjeddel.
30/f
A legszörnyűbb az az egészben, hogy "vinni akarják a házatokat", de te azért vagy megtörve, mert szerelmes vagy egy olyan férfibe, aki leszr téged és a saját lányát is.
Komolyan, van ettől lejjebb még? Tényleg ebben az esetben ez a legfontosabb, hogy nem lesz meg a napi fsz?
Szörnyű, hogy milyen "családok" vannak, mibe kell némelyik gyereknek felnőni és példát meríteni...
Ezért van ennyi eq éretlen és normális párkapcsot kialakítani nem tudó fiatal az ilyen zseniális szülők miatt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!