Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tartjátok az első exetekkel a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ti tartjátok a kapcsolatot valamilyen formában azzal az emberrel aki az első volt?2017. jún. 6. 17:11
11/19 anonim válasza:
Egyikkel se tartom a kapcsolatot. Nem véletlen került az ex státuszba.
13/19 anonim válasza:
Nem, és igyekszem elkerülni a városban is. Mivel elég közel lakunk egymáshoz, mindig imádkozom, nehogy összefussunk. :D Nem haragszom rá, hanem inkább magamat utálom, amiért képes voltam vele összejönni anno.
14/19 anonim válasza:
Nem, mert egy érzelmekkel gondolkodó hülye pitsa. Le van tiltva facebook-on is. Azóta pedig nem láttam szerencsére.
15/19 anonim válasza:
Nem,nekem is életem legnagyobb hibája volt
16/19 anonim válasza:
Nem. És azt is nagy hülyeségnek tartom, hogy az első volt a legjobb. Nekem egyáltalán nem. Szoktam egyébként látni néha, összefutunk az utcán. Köszönünk egymásnak általában, szerintem ez épp elég. Nem különleges nekem csöppet sem, csak mert az első volt. Pont azért tudott ennyire hülyének nézni.
17/19 anonim válasza:
A szerelmesek iszonyú sebeket tudnak egymáson ejteni, mivel irracionális érzés és állapot az egész szerelmezés, ez már csak ilyen.
18/19 anonim válasza:
Az elsővel igen. Ha összefutnk, köszönünk egymásnak, megbeszéljük hogy kivel mi újság. Ha nem találkozunk véletlen, akkor kb havonta megbeszéljük ezt cseten. Ha fontos döntés előtt áll, általában kikéri a véleményem. Nincs köztünk barátság, inkább régi ismerősként tartom számon.
19/19 anonim válasza:
Szándékosan nem, de ha összefutunk, akkor nagyon jókat beszélgetünk, hogy kivel mi újság. Kedves ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!