Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitos sztorik?

Figyelt kérdés

Ki szakitott?

Miert?

Volt bekules?

Ki keresett meg kit?

Hogy valtarok szet?

Bovebb sztorik erdekelnenek

2017. jún. 4. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Miért lett volna békülés?? Ki akarna újra összejönni ugyanazzal a hülyével?? Megvetem azokat akik kibékülnek gyenge szarrágó lelkibeteg emberek. Nem majd szakítanak, aztán félrekúrnak és azt mondják hogy ez a félrekúrás kellett ahhoz hogy rájöjjön mennyire a másikat szereti. Szánalmas.
2017. jún. 4. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Épp most zajlik, szereljek fel kamerát? :D
2017. jún. 4. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Karácsony előtt 2 héttel, vizsgaidőszak első hetében, facebookon(!), ~1 év járás után, mert már "nem szeret".

Értelmesen nem tudtuk megbeszélni azóta sem, de szerencsére nem is találkoztunk azóta.

Ez nem most volt, de elég sokáig tartott így a továbblépés.

2017. jún. 4. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
18 eves lany vagyok. Velem a volt baratom 10 honap utan szakitott messengeren, mert nem akart a kapcsolatunkert kuzdeni (eleg vitadus idoszak volt es o is 18 eves). A szakitas ugy zajlott, hogy kitorolte a beceneveket, visszavaltotta chat szinet, tehat nem mondta ki csak ilyen gyerekes dolgokat tett, majd hozzatette hogy "remelem egyertelmu". Ez oktoberben tortent, januar kozepeig nem beszeltunk egyaltalan (pedig evfolyamtarsak vagyunk), januarban ram irt hogy miujsag, azota hetente kozli velem, hogy nem talal olyan lanyt mint en es mindenkit hozzam hasonlit, tokeletes volt velem. Elegge elrontotta az egeszet, nekem baratom van akit szeretek, jokor jut eszebe hogy nem kellett volna elengedi. De hat, keso banat...
2017. jún. 4. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Az összes Exemmel jóban vagyok, mindig sikerült úgy elválni, hogy nem maradt senkiben tüske.

A legdurvább szakításom egy SMS-ben történt, no arra kibuktam. 20 körül lehettem, a lány 2 évvel idősebb volt nálam. 3 hónap után közölte, hogy csak addig kellettem amíg rendbe szedte magát, mert lelkileg nagyon maga alatt volt és ideje tovább lépnie és mindent nagyon köszön. Aztán egy jó 10 év elteltével összefutottunk egy balatoni szórakozóhelyen ahol pincérnőként dolgozott, nagyon zavarba volt, de elvicceltem a dolgot ne legyen zavarba. Este lementünk bulizni és az egyik barátnője is ott volt, kit szándékosan megpróbáltam felszedni majd lementünk a partra kicsit összemelegedni. Mikor visszamentünk nagyon ideges volt.....nekem ez bőven elég volt. Kérdezte, hogy van-e kedvem beszélgetni,mert éjfélkor végez, de közöltem vele, hogy nincs közös témánk, akkor már inkább a barátnőjével mennék el "romantikázni".

2017. jún. 4. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös pacsi! Jól tetted :D

A kérdésre válszolva:

A barátnőm (-im, mivel eddig mindig a barátnőim hagytak el)

Többnyire ugyanazért, nem becsültem meg őket eléggé.

A legutóbbival volt, több is, de hát nem sok értelme volt.

Akkor Ő, a legutolsó után én próbáltam vagy kétszer de hiába.

Viszonylag békésen, de egyikkel sem tartom a kapcsolatot.

2017. jún. 5. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!