Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esély?
Az a helyzet, hogy 5 hónapja szakított velem a barátom. Nagyon megviselt. 3 hónapot voltunk együtt. Soha egy szakítástól sem törtem még ennyire össze. Már annyira nem fáj, de mai napig szeretem őt. Egy helyen dolgozunk. De más részlegen. Ritkám futunk össze. Soha nem tett felém semmilyen jelzést, lépést felém. Én meg nem merek, mert félek, hogy pofára esek és az utolsó reményem is elszáll. Néha beszélünk, ha összefutunk és ennyi. Meg nagyon ritkán beszélünk telefonon. Már szinte fel is adtam a reményt. De tegnap a munkahelyen, amikor összefutottunk, rám mosolygott, utánam nézett és bókolt nekem. Meg is lepődtem. Szerintetek ebből még lehet valami? Vagy teljeses esélytelen? Várjak rá szerintetek?
28 N.
Tudni kéne, hogy miért szakítottatok?
Nem akarok bunkó lenni, de 3 hónapig voltatok együtt kb fél évvel ezelőtt.. :(
Az, hogy egyszer ő kedves volt veled, szerintem -ennyiből amit leírtál- nem jelent semmit.
Szerintem próbálj meg túllépni rajta.. Zárd le. Ha annyira akarna tőled valamit, már rég újrakezdhettétek volna ennyi idő alatt.
Szerintem ne álmodj újra kezdésről.
Ha a kapcsolat akkor jól működött volna, akkor nem lett volna vége.
Biztos nem tettetek meg mindent a kapcsolatért annó, ezért lett szakítás a vége.
Zárd le szépen a múltat és kezdj új életet. Ne a múlthoz ragaszkodj görcsösen, főleg már a te korodban, mikor nagyon meg kéne gondolni, hogy mire szórod el a drága idődet. A te korodban már okosabbnak kéne lenni, hisz nem vagy már tizenéves. Már javában benne vagy a családalapítási szériában és ha minden ilyenre, mint a mostani elpazarolod az idődet, akkor kb 35 leszel, amikor szülsz. És akkor se biztos, hogy a megfelelő pasinak, inkább csak azért, hogy nehogy kifuss az időből.
5 hónap alatt már igazán túl lehettél volna rajta, sőt, 3 hónapi járás az semmi. Ha ez 3 év lett volna, akkor azt mondanám oké, bocsi, de ez a 3 hónap így nagyon nevetséges.
Attól, hogy szakítottatok még nem kell, hogy gorombán viselkedjen veled. De sebaj, majd rájössz, ha egy kicsit még agyban érsz.
Egyetertek az elsővel,miert lett vege,könnyebb lenne tanacsot adni ,ha....
Viszont ha látja rajtad hogy odavagy érte akkor lehet csak szorakozni akar még veled!
Egyebkent sose értem hogy tud 1nő ennyire átmenni pincsibe,alazkodik meg 1ferfinek!
Millio szingli pasi van,miért annyira különleges Ő?
3hónapos kapcsolat meg még nem is tudott igazan kibontakozni,az még egy igazi ismerkedes legvége szerintem!
Igen. Van esély. Hogy megdugjon, mert éppen unatkozik, és nincs más kéznél.
3 hónap után szetmentetek, 5 hónapja külön vagytok. A 3 hónap majdnem hogy nem is kapcsolat, csak egy laza jarogatás. És te még mindig abban a 3 hónapban élsz.
Szerintem ne reménykedj.Bókolni bármi miatt lehet, na meg mosolyogni.
Hagy a fenèbe,ès próbálj meg tul lepni rajta.Azért már jó ideje külön vagytok.
"Mondd meg, hogy te újrakezdenéd, mit szól hozzá"
Tok jó tanács. Aztán egy kellemes éjszaka után a pasi mondhatja, hogy bocs, mégsem működik. A kérdező meg újabb hónapokat maga alatt lesz.
Fel év alatt a srác eszébe sem jutott, most egy bók erejéig igen, ez határozottan indok arra, hogy komoly álmokat dedelgessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!