Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy egy majdnem 6 éves párkapcsolatban vagyok benne. Együtt élünk, és én már nem érzem amit régen. Ő Angliába megy a nyáron, és csak ősszel fog hazajönni. Én most határoztam úgy, hogy eltudnám ezt az egészet engedni, és tudom, hogy ő is hamarabb túl lenne rajta ha környezetváltozás éri. Nem akarok neki se rosszat. A történet másik része, hogy néhány hónapja úgy érzem kezdek valakibe beleszeretni, úgy igazán, de nyilván nem történt közöttünk semmi, és nem is fog addig amíg ezt nem zártam le. Az a baj, hogy hiszek a karmába, és tudom hogy mindig azok esnek jobban pofára akik eldobják maguktól a másikat. Nem akarok én lenni a szemét, és nem akarok beleugrani máris beleugrani egy kapcsolatba, de úgy érzem készen állnék rá. Szerintetek ez normális? Köszönöm a válaszaitokat :)2017. máj. 26. 18:09
11/15 A kérdező kommentje:
Ő is szeret, igen. Mentek a zöld kezecskék. :)
2017. máj. 27. 09:16
12/15 anonim válasza:
Annyira ereztem h csaj vagy. Gondolom mar naon viszket es uj bre kell.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, persze. Pontosan. A lényegre tapintottál....
2017. máj. 27. 10:56
14/15 anonim válasza:
Istenem, úgy unom már, hogy itt a GYIK-en mindig kell lenni legalább egy db. lelki nyomorultnak, önértékeléssel és 0 élettel rendelkező, párkapcsolat nélküli lelkisérült kisfiúnak, akinek MUSZÁJ belefűzni, hogy "tudtam, hogy lány vagy", még ahhoz is, amikor egyébként férfi a kérdező... Szánalmas vagy bakker. Egy igazi lúzer.
15/15 anonim válasza:
Miért esnél pofára? Van eg kihülőben lévő, vagy haldokló kapcsolat, az a pofára esés.
Legfeljebb a formálódóról kiderül, hogy 6 hónapig se lesz jó - attól még elválhattok békésen, és az maga jő lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!