Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja mit akar, egy ideig ne beszéljünk?!
Szerintem a dontest o mar meghozta. Sajnos. Valahol meg tudom erteni, hiszen igazabol nem sokat voltatok egyutt, igy abszolute nem ismeritek egymast, es ha kimennel utana, akkor az tulajdonkeppen egy kenyszerosszekoltozes lenne, amire o meg nem erzi magat keszen.
Illetve ha valamiert nem mukodne (hiszen itthon nem is probaltatok egyutt elni) akkor ott lenne, hogy miatta mentel ki, es ugye nem rakhat ki csak ugy. Es akkor kinlodhattok egyutt amig valamelyikotok nem talal mas alberletet. Ami persze nem egyszeru, ha peldaul te nem dolgozol. Es az elejen nyilvan el is kell majd tartania, hiszen nem fogsz valoszinuleg azonnal munkat kapni.
Nem tudom melyik orszagrol van szo, de peldaul Franciaorszagban (ezt tudom mert itt elek) nyelvtudas nelkul kb szinte csak nem bejelentett feketemunkat talalhatsz, a minimalbernel is kevesebb fizetesert, esetleg babysitterkedest, de manapsag mar azt is nehezebb es kell hozza beszelni valamennyire a nyelvet. Ferfiaknak konnyebb, mert eleg sok fizikai interim munkat ajanlanak, de ott pl nem igazan nezik jo szemmel, ha valaki viszi a csaladot is.
Ha egyutt lennetek mar par eve, akkor mas lenne a helyzet valoszinuleg.
Igy annyi van, hogy bar valoszinuleg szeret, de az ovatossaga felulkerekedik az erzesein, vagy annyira megsem szeret, hogy bevallalja meg ezt, lesz ami lesz.
Hát nekem van egy tippem hogy miert nem mondja ki.
Ugyanis amig itt van, addig lehetsz neki egy biztos pont. Aztan megint kimegy.
Most nem tudja, tartson-e talonban vagy sem.
Ne legyen igazam, de ha neked jo ez, hogy bizonytalansagban tart, hogy majd hatha, akkor huzd.
Ha nem jo, akkor tegyel pontot a vegere, igy legalabb te megadod magadnak a lehetoseget, hogy lezard.
Amugy valamiert azt tapasztaltam eddig (kozel negyven evesen lattam par dolgot) hogy altalaban az plusz loketet is adhat a pasinak, ha rajon, hogy elveszit.
Ez konkretan velem is megtortent. Egyutt voltam valakivel, minden szep es jo. Elvitt a barataihoz, bemutatott mindenkinek. Aztan egyszer csak hopp, nem tudja mit akar. Kidobott. En szenvedtem, de, aztan valahogy par napra ra derult egbol villamcsapaskent megismertem a ferjemet. Almomban nem gondoltam volna, hogy ez lehetseges. Es valahogy kb 2-3 het mulva, amikor a ferjemmel hivatalos lett a kapcsolatunk, akkor hirtelen megint elkezdett keresni, es vissza akart jonni. En meg mondtam, hogy sajnos elkesett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!