Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy büntessem meg a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy büntessem meg a barátnőmet amiért megint megitta a kókuszos tejemet? 24/f

Figyelt kérdés

Pár hónapja lakunk még csak együtt de nem ez volt az első ilyen húzása. Ő 19 most egyetemre jár és hozzám költözött. Én dolgozom szóval úgymond eltartom őt de nem gond anyagilag egyáltalán szóval ezzel a részével nincs gond, egy jelképes összeget fizetnek nekem ehhez mindenképpen ragaszkodtak de mondom, ha semmit nem fizetnének sem lenne baj DE... Az viszont már elképesztően zavar, hogy néha olyan szemétségeket követ el ellenem amik ugyan apróságok de úgy kiakasztanak és elrontják az egész napomat. Amúgy alapból lusta meg picit elkényeztetett meg neki folyton "tanulnia" kell emiatt nem igazán segít most már -eleinte persze mindent ő csinált- a háztartásban meg egyéb házimunkákért is könyörögni kell. DE jó oké semmi gond, amíg egyedül laktam meg egyáltalán nem volt segítségem szóval ezen sem problémázok, meg tényleg szegényem sokat tanul és próbálkozik bár mindent erre fog ami azért túlzás.

Viszont a legeslegfelháborítóbb tette és most nem kamuzok... Az az volt amikor megitta kedvenc kókuszos tejemet amit olyan r*hadt ritkán lehet kapni mert sosincs csak undorító banános meg csokis ízben. Direkt mondtam neki mert együtt vásároltunk, hogy "úhhh ez a világ legfinomabb kókuszos teje ez g*ci jó úr isten de miért csak egy van már megint?". Aztán hazavittük, közben a kocsiba meséltem neki a kókuszos tejről, hogy sose lehet kapni csak tök ritkán, pedig már neten is néztem és úgy örülök ha van stb. Aztán otthon megkóstolhatta (csak mondom!!!) ő is és így megrántotta a vállát, hogy "hmmm nem rossz, de nem értem miért olyan nagy szám". Nem értettem miről beszél de mindegy, örültem, hogy legalább nem kell adnom neki belőle így mindketten jól járunk. Betettem a hűtőbe gondoltam másnap megiszom reggel és jól indul a napom... Ő még fennmaradt tanulni a többit szerintem ki fogjátok találni mi történt. Igen megitta. Mert csak. Mert vágyott valami édesre. Nem csaptam nagy hisztit de megtörtem ezt gondolom látta rajtam és megígérte, hogy soha többet nem issza meg a kókuszos tejemet.

Tegnap előtt megint megtette (sőt eddig az elmúlt hónapokba 4x tudtam venni abból 3x beledézsmált valamennyire). Hétvégére én vidékre mentem ő meg otthon maradt "TANULNI" mert most csomó vizsgája lesz. Egy kókuszos tejet direkt hagytam a hűtőbe(mert sikerült kettőt venni!!!), hogy de jó lesz majd ha visszajövök mert nem iszom ám meg egyből. És nem megitta megint???? Mert nem volt ideje a nagy tanulásba lemenni a boltba (2 perc) és gondolta neki hagytam ott (tudta, hogy nem). Tudja, hogy milyen fontos nekem a kókuszos tejem de mégis megitta. Még mosolygott is mikor lecsesztem. Azóta nem igazán beszélek vele. Nagyjából két szabály van a kapcsolatunkban 1. ne csalj meg 2. ne idd meg a kókuszos tejem. Úgy látszik ebből egyet képtelen betartani pedig nem túl nehéz. Ráadásul neki nem is ízlik annyira. Ezt a cumót meg csak egy bizonyos boltba lehet kapni és azt is olyan ritkán pedig amikor meglátok egy ilyen boltot ha van időm bemegyek csalódni. Ez mekkora g**ciség már nem? Direkt csinálja.

2017. máj. 17. 12:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
48%
Én kikötözném, megvárnám, amíg összepisilja magát a sok- sok kókuszos tejtől, aztán utána felnyalatnám vele! Tuti nem inná meg többször;-)
2017. máj. 17. 14:01
 22/38 anonim ***** válasza:

Miért nem néztek összetételt és csináltok házit amennyit akartok abból a hányadékból. Fogyd be a csajt, hogy kísérletezze ki neked :D

30/f

2017. máj. 17. 14:07
 23/38 A kérdező kommentje:

Nem nem! Hidd el én már mindenhol kerestem és csak a szokásos ízekbe lehet találni:

[link]

Látod? Nincs kókuszos csokis csak sima kókuszos. Ami szintén jó mondjuk de nem akarok reklámozni :D Nehogy elvigyék előlem :D Amúgy arra gondoltam, hogy legközelebb ha találok és nem iszom meg egyből akkor atomra visszacsavarom rá a kupakot mert ő nagyon kis béna és nem bírja kinyitni. Mindig lecsesz, hogy miért csavartam vissza annyira az üvegre. Tök megalázó lenne neki esetleg jönne hozzám szégyenkezve, hogy segítsek kibontani én meg csak képen röhögném :)

2017. máj. 17. 14:07
 24/38 anonim ***** válasza:

Esetleg hashajtózz...

30/f

2017. máj. 17. 14:16
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, ülök a munkahelyemen, és kókusztejet akarok inni :(
2017. máj. 17. 14:39
 26/38 anonim ***** válasza:

Na ezt a kokuszos tejet mar ki kell probalnom nekem is ...elony ,hogy Nemetorszagban lakom es ez itt szinte mindenhol kaphato,eddig ezt az izesitest nem kostoltam ...de engem is kivancsiva tettel ;)

A fő problema pedig a kedvesed ..nem is az ,hogy megissza,hanem az elv ...

En is azt gondolom ,egyaltalan nem veszi komolyan ,nem erzi at,hogy ez neked tenyleg fontos .Legalabb lenne annyi gògyija ,hogy ha meg is itta akkor vesz helyette masikat .Szoval ha a szep szobol nem ert ,akkor en siman beleennek amit o szeret ..es egy szava se lehetne erte 👆.De mindenesetre beszelgess vele ismet ,hogy ez mennyire nem korrekt .

2017. máj. 17. 14:41
 27/38 anonim ***** válasza:

Ezt nekem is kikell próbálni. :D

De előre érzem nem lesz a boltban. :D

2017. máj. 17. 14:41
 28/38 anonim ***** válasza:
Ami mèg eszembe jutott ...lefagyasztani nem lehet ezt a kòkuszos tejet? Ha olyan helyen jàrsz megveszel többet ha van ..es berakod a fagyasztòba .
2017. máj. 17. 14:45
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Több kérdés felmerült bennem, amíg végigolvastam a kérdésedet.

1. Miért akarod megbüntetni, egyáltalán hogy jutott eszedbe ilyen gondolat? Mintha a kutyád lenne, szóval a megfogalmazás érdekes.

2. " Én dolgozom szóval úgymond eltartom őt de nem gond anyagilag egyáltalán szóval ezzel a részével nincs gond, egy jelképes összeget fizetnek nekem" - A jelképes fizetésedből hogy tartod el magad és a barátnődet? Őszintén kíváncsi lettem.

3. Gáz, ha minden házimunka rád marad, de miért vagy olyan lekezelő azzal kapcsolatban, hogy ő tanul? Nekem sincs diplomám, de azért nem gondolom, hogy a tanulás csak amolyan semmiség lenne. Vagy valami büfészakra jár a barátnőd?

4. "Mert nem volt ideje a nagy tanulásba lemenni a boltba (2 perc) és gondolta neki hagytam ott (tudta, hogy nem)." - Honnan tudta, mondtad neki, hogy ne igya meg? Ha igen, akkor érthető, hogy haragszol emiatt.

Ismerős a szitu, nekem a bátyám csinálta ezt, és nem csak a kedvenceimmel. Ha anyukánk hagyott nekünk délutánra főtt ételt, simán megette a részemet is. Volt, hogy nagy dobozos gyümölcslét vettem saját zsebből, hogy két napig tudjam inni a suliban. A felét elvittem, délutánra a másik felének hűlt helye volt. Mindig szóltam, hogy legyen szíves ne igya meg, a kiszámolt zsebpénzemből veszem másnapra, de leszarta.

2017. máj. 17. 15:56
 30/38 anonim ***** válasza:
26%

Mondjuk végigolvasva a válaszokat, köztük a tiédet is, még egy dolog feltűnt, vagyis inkább megerősítést nyert. Te piszokul lenézed a barátnődet. Ahogy beszélsz róla, amilyen szavakat használsz rá... Mintha a kiskutyád vagy a mostohagyereked lenne. "szegényem" meg "kis béna".

Csoda lenne, ha ő ezt nem érzékelné. Lehet, hogy nem véletlenül bosszant a hülye kókuszos tejeddel.

2017. máj. 17. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!