Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy orákulum azt mondaná neked, hogy egy éven belül véget ér a kapcsolatod, mire tippelnél, miért lesz vége? Te szakítanál, vagy a párod veled? Amúgy mit éreznél a biztosan bekövetkező jóslat hatására?
Mindenkit lepontoztam kivéve a hetest :DDD Ő megértette a feladatot és még le is vezette a megoldást ezért kap egy csillagos zöld kezet, a többi mint valami jámbor jack "őő nem hiszek ebben" "őőő nem adnék pénzt rá"
Tényleg ennyire értetlenek lennének az emberek kedves kérdező? :D
ha egy orákulum ezt üzenné, akkor a helyedben ide írtam volna a kérdést:
Háááát szegény kérdező.... szerintem tök jó kérdés csak sokan idióták! Itt nem a jóson van a hangsúly hanem a párkapcsolati problémákot. Ha megtudnád hogy szakítasz szerinted mitől lenne, ki lépne? Itt lényegében arra várt szegény kérdező hogy mindenki magába nézzen hogy van e valami gond a kapcsolatában...
Ha nálunk ilyen lenne, akkor tuti, hogy én szakítanék, mert lakásra gyűjtünk és a párom csak hátráltat hogy folyton hülyeségeket vásárolgat.
#18. Attól, hogy biztosan bekövetkező, abból nem következik, hogy nem önbeteljesítő.
Azzal, hogy megjósolja, csak megteremti az alapot, hogy úgy történjen, ezért be is következik. Szerintem minden jóslatnak van sajátmagára hatása később. Amúgy az én válaszom volt a 7-es és ott is önbeteljesítőnek vettem és a sztori szerint az is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!