Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor leszek már végre túl?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor leszek már végre túl? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem tartom normálisnak, hogy még mindig nem léptem túl...

Az exbarátommal 1 évig voltunk együtt, de ennek a nagy része szenvedés volt számomra. Annyira, hogy az egészségi állapotomnak is betett. Híztam, naponta sírtam, rosszul aludtam... Már 3 hónapja szakítottunk és meg kellett volna könnyebbülnöm, de még mindig nem sikerült, hiányzik, már csak a jókat látom a kapcsolatunkban (pedig közben a rossz volt több). Visszamenni nem tudnék hozzá, mert ő is úgy gondolja, hogy jobb egymás nélkül. Én azt hittem, hogy max 1 hétig szomorkodok majd és utána boldog leszek, hogy már nem keseríti az életemet, de szinte mindent megbocsátottam és csak egy vágyam van, újra vele lenni...

Lehet azért gondolom így, mert a kapcsolatunk végén már jobb volt a helyzet, de az azelőttieket nem bocsátottam meg neki és szakítottunk.

Mit kéne csinálnom??

2017. márc. 21. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

foglald el magad, beszélgess emberekkel, legyen társaságod, ne rá gondolj! űzd a hobbid :)

24F

2017. márc. 21. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Gyenge jellem vagy ezek szerint. Foglald le magad.
2017. márc. 21. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyébként alapjáraton tényleg az is egy probléma, hogy túl sok időd van , hogy csak rajta gondolkodj. Ezért kéne találnod valamit ami leköt egy kicsit, amivel gyorsabban telik az idő.

De ne menj vissza hozzá. És próbálj inkább arra gondolni, hogy mennyi volt a rossz mik voltak a rossz dolgok.

2017. márc. 21. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne Menj vissza! És kösd le magad valamivel hogy ne gondolj rá
2017. márc. 21. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem amikor a barátnőm kidobott kb fél év volt mire képes voltam elfelejteni az egészet, aboszlút átérzem a helyzeted, próbáld meg elfoglalni magad valamivel, beszélgess másokkal, töltsd hasznosan az időt és hidd el egy idő után el fogod felejteni. Kitartás!
2017. márc. 21. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!