Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már könnyűvérűség egyértelműen?
hát igen, amikor a múlt hatással van a jelenre...
24F
Van, akit zavar; van akit nem - én nem szoktam rákérdezni, mert a legegyszerűbb így elejét venni a dolognak.
Ez az egész nem a Te önbizalomhiányodból következik? Mert a leírás alapján nem történt semmi, csak az járt a fejedben, hogy majd biztosan nem leszel elég neki...
Más: láttad a használt Aston-Martinokat reklámozó plakátot?
(Tudom, már megint a nők tárgyiasítása, de ettől tekintsünk el légyszi...)
Az a helyzet, hogy okos ember először kérdez utána cselekszik. értem én hogy össze akartál jönni a leányzóval mert nagyon tetszett majd elhagyod olyan dolgok miatt amihez gyakorlatilag semmi közöd, azt sem tudod miért volt hűtlen. Ez nem logikus magatartás, csak menteni akarod a büszkeséged, nehogy Veled is megtörténjen.
Lehet hogy Te is erre a sorsa jutnál, de az is lehet hogy valami miatt hozzád tényleg vonzódik, egy esélyt azért megérdemelt volna.Ezt nevezik előítéletességnek,ami ellen nem lehet mit tenni, el kell búcsúzni minél hamarabb és keresni valakit aki azért szeret amilyen vagy.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!