Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez már könnyűvérűség egyértelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már könnyűvérűség egyértelműen?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel mert megtudtam róla,hogy az előző 2 barátját megcsalta ráadásul többel is és mind 1 2 hónapos viszonyok voltak. Szerelmes voltam belé de mindig ezek jártak a fejembe.
2017. febr. 28. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát igen, amikor a múlt hatással van a jelenre...

24F

2017. febr. 28. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
2%
Kár volt szakítani. Itt mindenki azt írja, ha kiélte magát, utána szende szűz lesz. Téged már nem csalt volna meg, sőt, talán veled sem szexelt volna már.
2017. febr. 28. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Ezen sosem tudnád magad túladni, így viszont egy darabig még biztos szenvedsz. Lehet,hogy Téged nem csalt volna meg, de hát ki tudja? Viszont ha a gondolatodban ott motoszkálna ez sosem lennél igazán boldog Vele, örökké gyanakodnál.
2017. febr. 28. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Van, akit zavar; van akit nem - én nem szoktam rákérdezni, mert a legegyszerűbb így elejét venni a dolognak.

Ez az egész nem a Te önbizalomhiányodból következik? Mert a leírás alapján nem történt semmi, csak az járt a fejedben, hogy majd biztosan nem leszel elég neki...

Más: láttad a használt Aston-Martinokat reklámozó plakátot?

[link]

(Tudom, már megint a nők tárgyiasítása, de ettől tekintsünk el légyszi...)

2017. febr. 28. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy okos ember először kérdez utána cselekszik. értem én hogy össze akartál jönni a leányzóval mert nagyon tetszett majd elhagyod olyan dolgok miatt amihez gyakorlatilag semmi közöd, azt sem tudod miért volt hűtlen. Ez nem logikus magatartás, csak menteni akarod a büszkeséged, nehogy Veled is megtörténjen.

Lehet hogy Te is erre a sorsa jutnál, de az is lehet hogy valami miatt hozzád tényleg vonzódik, egy esélyt azért megérdemelt volna.Ezt nevezik előítéletességnek,ami ellen nem lehet mit tenni, el kell búcsúzni minél hamarabb és keresni valakit aki azért szeret amilyen vagy.

39F

2017. febr. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!