Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat vagy akar-e valamit?
Volt barátnőmmel szakítottam 2 éve. Jó 1,5 évig köszönni se köszönt... Az elmúlt fél évben viszont folyamatosan érdeklődött irányomban ismerősöktől, beszélgetett velem és hasonlók.
Az elmúlt hónapban viszont sokat beszélgettünk, együtt mentünk haza amikor találkoztunk (ugyan arra lakunk), olyan dolgokat osztott meg velem amiket kapcsolatunk alatt is úgy mondta el, hogy 'ne mond el senkinek', érdeklődik az egészségemről (1 hónapig nagyon beteg voltam) és mindig "tervezi" hogy xy napon találkozunk és majd akkor is beszélünk... Egyik nap sétáltunk és odajött egy kéregető, akitől látszólag megijedt, odarohant hozzám és belém karolt és egy rövid ideig, amíg nem ment el a kéregető szorosan fogott, majd bocsánatot kért, amit nem értettem. Valahogy úgy érzem ha 'csak' egy vagyok a sok közül akkor nem tőlem várná a 'védelmet', bár ezt én férfi szemmel mondom. Majd mikor elváltunk mosolyogva integetett.
Őszintén nem tudom, hogy újra meg szeretné próbálni vagy csak bántja hogy 1,5 évig úgy viselkedett velem ahogy. Mivel ő szakított én nem akarom direktben megkérdezni hogy mi van kettőnk között most.
25F és 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!