Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mitcsinaljak fontos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsinaljak fontos?

Figyelt kérdés
beszeltem az exemmel 1 szot es. abaratom megtudta es most nagyon haragszik ram...es azt szeretne higy mztassam meg neki hogy szeretem...nem lakunk egyutt...szerintetek mitcsinaljak hogy ujra bizzon bennem?

2017. febr. 17. 06:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Na és ez az egy szó, mikor hangzott el az exel? Szex közben?
2017. febr. 17. 06:39
 2/6 A kérdező kommentje:
vicces vagy...fb n beszeltem vele az mind1 miert
2017. febr. 17. 06:51
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
fb-n??? Akkor jobb ha menekülsz:( Ez már beteges féltékenység. Amitől, te is nagyon szenvedni fogsz ebben a kapcsolatban.
2017. febr. 17. 06:57
 4/6 A kérdező kommentje:
en teljesen tosztaba vagyok vele hogy a baratomnak a feltekenysegi rohamjai betegesek de en igy elfogadom ezert kerek tanacsot
2017. febr. 17. 07:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így fogadod el, akkor mi a kérdés? Várjál sarokba meghúzódva. Ne szóljál egy pasihoz sem és ne is nézz rájuk. Ettől még lesznek féltékenységi rohamai. Akkor lesz ez neked élvezetes, ha rohamában, jól fel is pofoz.
2017. febr. 17. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bízik benned, sokat nem tudsz csinálni.Én a legutóbbi kapcsolatomban elkövettem azt a hibát, hogy a beteges féltékenységben szenvedő exemnek mindenáron bizonyítani akartam, hogy bízhat bennem.Elég nagy hiba volt, de jó tanulólecke is egyben.Aki nem akar és tud bízni a másikban, az sosem fog.Én meg a továbbiakban nem voltam hajlandó bizonygatni neki, mennyit is érek, szerelem ide vagy oda, van, amikor nem éri meg.
2017. febr. 17. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!