Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsinaljak fontos?
Figyelt kérdés
beszeltem az exemmel 1 szot es. abaratom megtudta es most nagyon haragszik ram...es azt szeretne higy mztassam meg neki hogy szeretem...nem lakunk egyutt...szerintetek mitcsinaljak hogy ujra bizzon bennem?2017. febr. 17. 06:36
1/6 anonim válasza:
Na és ez az egy szó, mikor hangzott el az exel? Szex közben?
2/6 A kérdező kommentje:
vicces vagy...fb n beszeltem vele az mind1 miert
2017. febr. 17. 06:51
3/6 anonim válasza:
fb-n??? Akkor jobb ha menekülsz:( Ez már beteges féltékenység. Amitől, te is nagyon szenvedni fogsz ebben a kapcsolatban.
4/6 A kérdező kommentje:
en teljesen tosztaba vagyok vele hogy a baratomnak a feltekenysegi rohamjai betegesek de en igy elfogadom ezert kerek tanacsot
2017. febr. 17. 07:04
5/6 anonim válasza:
Így fogadod el, akkor mi a kérdés? Várjál sarokba meghúzódva. Ne szóljál egy pasihoz sem és ne is nézz rájuk. Ettől még lesznek féltékenységi rohamai. Akkor lesz ez neked élvezetes, ha rohamában, jól fel is pofoz.
6/6 anonim válasza:
Ha nem bízik benned, sokat nem tudsz csinálni.Én a legutóbbi kapcsolatomban elkövettem azt a hibát, hogy a beteges féltékenységben szenvedő exemnek mindenáron bizonyítani akartam, hogy bízhat bennem.Elég nagy hiba volt, de jó tanulólecke is egyben.Aki nem akar és tud bízni a másikban, az sosem fog.Én meg a továbbiakban nem voltam hajlandó bizonygatni neki, mennyit is érek, szerelem ide vagy oda, van, amikor nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!